2015 Altın Küre Adayları Belli Oldu!

jüride kesinlikle bir @sürgünüm var bence ? robin wright heryerde aday olmayı başarmış burdada adaylardan biri
mini dizilerde bu sene olive kitteridge in mutlaka ödüllerle döneceğine eminim , bu kategoride true ve fargo nun yarışması asıl mini dizi özelliğindeki olive için büyük bir haksızlık ?

Mesela kim aday olabilirdi? Benjamin McKenzie'nin bir numarasını göremedik. :)
isim isim ön plana çıkan yokda dizi mesela dramda aday olabilirde :)

jüride kesinlikle bir @sürgünüm var bence ? robin wright heryerde aday olmayı başarmış burdada adaylardan biri
mini dizilerde bu sene olive kitteridge in mutlaka ödülelrle döneceğine eminim , bu kategoride true ve fargo nun yarışması asıl nmini dizi özelliğindeki olive için büyük bir haksızlık ?

isim isim ön plana çıkan yokda dizi mesela dramda aday olabilirde :)
Evet o büyük haksızlık en güçlü dizileri birbirine kırdırtacaklar. :(

İzledim, "bahane" derken de ancak ödülü alabilecek üçüncü ihtimal olduğunu söylemiştim... :)
Benim yazdığımı tekrar oku, Uzo Aduba'dan daha şanslı olduğunu vurgulamak için yazmıştım. :)

Son düzenleme:
Evet o büyük haksızlık en güçlü dizileri birbirine kırdırtacaklar. :(
the affair den iki aday çıkmış dizi kendiside aday oldu üç adaylık sonunda the affair in değerini bilmişler mutlu oldum :)
dominic west de aday ruth wilson da aday
hiç bizim cüceden bahsetmiyoruz @OzaN peter dinklage burda aday olamamış oysa sag da adaydı oysa burda aday olması daha doğal değilmiydi ?

the affair den iki aday çıkmış dizi kendiside aday oldu üç adaylık sonunda the affair in değerini bilmişler mutlu oldum :)
hiç bizim cüceden bahsetmiyoruz @OzaN peter dinklage burda aday olamamış oysa sag da adaydı oysa burda aday olması daha doğal değilmiydi ?
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu listesi çok saçma olmamış mı? @OzaN

Matt Bomer | The Normal Heart
Alan Cumming | The Good Wife
Colin Hanks | Fargo
Bill Murray | Olive Kitteridge
Jon Voight | Ray Donovan

Colin Hanks, Fargo'da ne yaptı da aday oldu benim görmediğim? :)

Peter Dinklage'in hakkı yenmiş resmen. :(

Colin Hanks | Fargo
Jon Voight | Ray Donovan

Colin Hanks'i ben seviyorum, babasını da severdim. :):) Çok aşırı bir durumu yok ama Fargo'yu çok sevmişken onu da aday göstermişler. :) Ama objektif bakınca ondan daha çok hakedenler olduğunu söyleyebilirim. :):)

Colin Hanks | Fargo
Jon Voight | Ray Donovan

ona bakarsan bill murray da haketmiyor bir 15 dakika oynadı dizide :) yardımcı erkek oyuncu listesinde jon voight haricinde hakeden yok :)

Peter Dinklage'in hakkı yenmiş resmen. :(

Colin Hanks'i ben seviyorum, babasını da severdim. :):) Çok aşırı bir durumu yok ama Fargo'yu çok sevmişken onu da aday göstermişler. :) Ama objektif bakınca ondan daha çok hakedenler olduğunu söyleyebilirim. :):)
Babasından torpilli bence Fargo'da da uyuşuk polisin tekiydi. :)

ona bakarsan bill murray da haketmiyor bir 15 dakika oynadı dizide :) yardımcı erkek oyuncu listesinde jon voight haricinde hakeden yok :)
Bill Murray için 2 dakika bile yeter, bence çok iyiydi. :) Yalız Richard Jenkins'i aday etmemiş olmaları insanlık ayıbı. :( Gerçi o kategori çok zordu...

Babasından torpilli bence Fargo'da da uyuşuk polisin tekiydi. :)
Tanınmasını kolaylaştırıyor tabii. Colin Asajjwewefd olsaydı o kadar akılda kalmayabilirdi. :):)

15 dakika rol alıp almaması önemli değil bazen 1-2 dakikalık sahnelerde dev oynarsın. :) Jon Voight'in yanılmıyorsam bu üçüncü adaylığı ilk seferinde de kazanmıştı dimi? @OzaN

15 dakika rol alıp almaması önemli değil bazen 1-2 dakikalık sahnelerde dev oynarsın. :) Jon Voight'in yanılmıyorsam bu üçüncü adaylığı ilk seferinde de kazanmıştı dimi? @OzaN
Ray Donovan öncesini bilmem de geçen sefer aday olup kazandı. Ray Donovan ile üçüncü adaylığı olmasına imkan yok çünkü dizinin ikinci sezonu. :):)

Bill Murray için 2 dakika bile yeter, bence çok iyiydi. :) Yalız Richard Jenkins'i aday etmemiş olmaları insanlık ayıbı. :( Gerçi o kategori çok zordu...

Tanınmasını kolaylaştırıyor tabii. Colin Asajjwewefd olsaydı o kadar akılda kalmayabilirdi. :):)
ben o kadar sevmedim vatandaşı yani bill murray ın öyle çok büyük bir performans gösterecek rolüde yoktuki iki dakika yetsin :)
ama dediğin gibi richard jenkins e büyük haksızlık yapmışlar ? bu adam SFU dada en sevdiğim karakteri oynuyordu, geçmişte o diziden ödülller almıştır mutlaka diye tahmin ediyorum .

Ray Donovan öncesini bilmem de geçen sefer aday olup kazandı. Ray Donovan ile üçüncü adaylığı olmasına imkan yok çünkü dizinin ikinci sezonu. :):)
Geçen yılki Altın Küre'de kazandığını biliyorum. Demek ki kazanamadığı başka ödül töreniydi. (b)

Bu arada ilginç bir bilgi vereyim. Modern Family yıllar sonra sıfır çekti hiçbir adaylık alamadı. Peki neden?

Modern Family'nin geçen sezonda bir bölümünde bir diyalog geçti. Dizideki bir karakter bir yapımcı gibi bir şeyin Altın Küre kazanmış biri olduğunu söyledi. Diğer karakter ise "Oscar kazanılır, Altın Küre satın alınır" dedi.

Bence bunun üzerine diziyi attılar. Bir anlamda kendileri kaşınmış oldular.

Tabii bu bence bir göndermeydi çünkü Emmy'de Modern Family ödüle boğulurken Altın Küre'de Glee'ye falan veriyorlardı ödülü. Tabii yine de Modern Family'nin de Altın Küre'de en iyi dizi ödülü kazanmışlığı vardı...

Geçen yılki Altın Küre'de kazandığını biliyorum. Demek ki kazanamadığı başka ödül töreniydi. (b)
Emmy'de kazanamadı. :)

Game of Thrones en iyi dizi dışında hiçbir adaylık alamamış yazık. Peter Dinklage ve Lena Headey mutlaka olmalıydı. :(

mini dizi konusunda bir tutarlılık yok şimdi true ve fargo 10 bölümlük sezonlarıyla mini dizi sayılıyorsa sherlock 3 sezonda 9 bölümüyle ne sayılıyor çok merak ettim @OzaN @sürgünüm @Forumdash :)

Game of Thrones en iyi dizi dışında hiçbir adaylık alamamış yazık. Peter Dinklage ve Lena Headey mutlaka olmalıydı. :(
veya khaleesi :)

mini dizi konusunda bir tutarlılık yok şimdi true ve fargo 10 bölümlük sezonlarıyla mini dizi sayılıyorsa sherlock 3 sezonda 9 bölümüyle ne sayılıyor çok merak ettim @OzaN @sürgünüm @Forumdash :)

veya khaleesi :)
Mini dizi deyince benim aklıma bir sezonda başlayıp en fazla 8-10 bölüm süren diziler geliyor. Örneği de Olive Kitteridge. :) Yahu Fargo ve True Dedective ikinci sezonda da devam edecekler mini dizilik durumları mı kalmış. :)

Galiba durum şöyle başka konu ve hikaye ile yola devam edecekleri için iki farklı dizi olarak algılanıyor. :)

Sherlock televizyon filmi olarak katılıyor 3 bölümünden birini seçerek. :)
her bölümü ayrımı değerlendiriliyor toptan bir sezonki üç bölümü birdenmi değerlendiriliyor ?

Mini dizi deyince benim aklıma bir sezonda başlayıp en fazla 8-10 bölüm süren diziler aklıma geliyor. Örneği de Olive Kitteridge. :) Yahu Fargo ve Tru Dedective ikinci sezonda da devam edecekler mini dizilik durumları mı kalmış. :)

Galiba durum şöyle başka konu ve hikaye ile yola devam edecekleri için iki farklı dizi olarak algılanıyor. :)
katılıyorum konu değişse bile isim aynı yapım şirketi aynı olduğu için normal dram dizileri kategorisinde yarışmalı :)
öyle diyoruz ama dram kategorisindede çok dizi var ordada bir çok kaliteli dizi arada sıkışıp yok oluyor onun için senin şu homeland la hoc u bir kaç yıl ödül törenlerinden uzaklaştırmaları şart :)