helal olsun onlara onu aday gösterenleri tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum bu seneki en kaliteli işlerden biri ..En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
helal olsun onlara onu aday gösterenleri tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum bu seneki en kaliteli işlerden biri ..En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
Oyuncuları tamam da dizinin adaylık alması hatalı ama biliyordum alacağını.En İyi Drama dizisi: The Affair adaylık almış yok artık. 😱
şu ilyas salmanın oynadığı gürcü filmi nerde ben onu arıyorum listede![]()
yine sen boyhood u beğenerek izlemiştin birde beni düşün her boyhood ismi çıkınca ödüllerde tüylerim diken diken oluyorYok galiba o ama en iyi senaryoda Boyhood var. İyi saçmalanmış.ss
yine sen boyhood u beğenerek izlemiştin birde beni düşün her boyhood ismi çıkınca ödüllerde tüylerim diken diken oluyorgerçekten oscarda herhangi bir kategoride ödül alırsa bundan sonra oscar törenlerini izlemeyi bırakacağım
![]()
Ödülü Allison Janney alır ve Uzo ile kapışır. Michelle hep bahane...Uzo Aduba burada en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş. En güçlü rakibi True Dedective'den Michelle Monaghan.![]()
ilyas salmanın gürcü filmi simindis kundzuli /corn island mış @sokak sanati benim haricimde sanırım kimsenin dikkatini çekmiyor ödüllerde araki bulasın![]()
Uzo Aduba burada en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorisinde aday olmuş. En güçlü rakibi True Dedective'den Michelle Monaghan.![]()
izleyebiliyormuyuz şimdi netten ? yoksa onuda mı beklemek lazım ?Yabancı filmde Tangerines'i öneriyordum sana bak Altın Küre adaylığı da aldı artık izlersin belki.@destere
Mom dizisini izlemedim. Michelle Monaghan'ın bahane olduğunu nerden çıkardın True Dedective dizisini izledin mi?Ödülü Allison Janney alır ve Uzo ile kapışır. Michelle hep bahane...![]()
İzlenebiliyor.alexandra dadario yu görmek isterdik michelle monaghandan daha fazla hemdekatkı sağlamıştı özellikle marty ile yaşadığı sahnelerde yeteneğin zirvesine çıkmıştı
izleyebiliyormuyuz şimdi netten ? yoksa onuda mı beklemek lazım ?![]()
Mesela kim aday olabilirdi? Benjamin McKenzie'nin bir numarasını göremedik.gotham hiçbiryerde aday değil oysa çokda güzel dizi nolduki adamların kısmetini kim bağladı @sürgünüm ?![]()