Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi gayet güzeldi, inşallah reytinglerde güzel olur.
Kübra'ya da nasıl içim acıdı hemde nasıl.:(

Bölüm genel itibariyle güzel bir bölüm ama daha pasif bir bölüm olmuş, düşüş normal yani. Biraz daha hareketlilik katılmalı diziye artık bu yavaşlıkta yükselmesi bir yana düşüş devam edebilir malum kanal Kanal D çünkü.

Bölüm gayet güzeldi, son iki bölümdür iyi toparlandı, sevindim...

Tabi 3.bölüm 2.bölüm kadar güzel değildi ama 4.bölüm 2.bölümden daha iyi olacak.

Fragman müthiş olmuş.

Yiğit Kübra'yı yatağa atmış. :(

Sibel zengin birini bulunca hemen kafası karıştı Emir ne yapacak bakalım.

Yiğit Sadullah'ı bitirecek gibi sonra da sıra Nihat'a gelecek ama kolay değil öyle bu işler tabii. :D

Merakla bekliyoruz 4.bölümü. :)

Fragman müthiş olmuş.

Yiğit Kübra'yı yatağa atmış. :(

Sibel zengin birini bulunca hemen kafası karıştı Emir ne yapacak bakalım.

Yiğit Sadullah'ı bitirecek gibi sonra da sıra Nihat'a gelecek ama kolay değil öyle bu işler tabii. :D

Merakla bekliyoruz 4.bölümü. :)
Ben Derya'ya acıyorum asıl.

Kübra'yı da kıskanıyor,annesi dayak yiyor :(
Kübra'yı kıskanmıyor ki Derya Yiğit'in nasıl bir insan olduğunu anladı zaten, ona aşık değil yani. Kübra'yı bir dostu olarak uyarıyor sadece.

Annesi hala o benim kocam diyor ya sinir oldum Derya iyi yaptı evi terk etmekle.

Kübra'yı kıskanmıyor ki Derya Yiğit'in nasıl bir insan olduğunu anladı zaten, ona aşık değil yani. Kübra'yı bir dostu olarak uyarıyor sadece.

Annesi hala o benim kocam diyor ya sinir oldum Derya iyi yaptı evi terk etmekle.
Bence kıskanıyor.Son sahnede onla görüşürsen bana selam verme dedi.Ayrıca evi terk etmedi.Evi terk etmemiştir ya,kalacak yeri yok

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy