Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünkü bölüm de gayet güzeldi.Gönül İşleri'nin yokluğundan yararlanıp yükselmiş dizim muhtemelen Kübra'nın çocuğu Emir'i baba olarak bilecek.Senaryo çok güzel ilerliyor.İnşallah 2.sezonu da görürüz :)

Dizi gerçekten süper ilerliyor, gittikçe açılıyor bence. Senaryo sağlam. :)

Geçen bölümün sonunda Yiğit vuruldu, heyecan katsayısı arttı. Bu reytinglere yansıyacak inşallah zaten fragman da süper olmuş.

Yiğit sonunda çocuğunu sevecek, fragmandaki son sahne güzeldi baya. :D

Ama benim favorim Emir tabii dizideki en düzgün, en adam karakter. Herhalde Kübra ile birlikte olurlar ilerleyen zamanlarda.

Bir Kerem Bürsün hayranıyım ama canlandırdığı karakter olan Yiğit'i sevemedim maalesef. Kerem Sayer nerde Yiğit kılıç nerde :D Sibel'i de hiç sevmiyorum, Yiğit ve Sibel'i de yakıştırmıyorum. :D

Merakla bekliyoruz gelecek bölümü. :)

Bölüm çok güzel ilerliyor. Emir sayesinde kurtuldu bebek. Sadullah hapse girdi bakalım ama onun hikaye bitmez gibi, kaçar bence hapisten. Yiğit'e babasının asıl katilinin Nihat olduğunu söyledi. Yiğit'in bunu en başta bilmesi gerekmiyor muydu sonuçta Sadullah Nihat'ın adamı :D

Burcu Biricik müthiş oynuyor ya, kesinlikle dizinin asıl kadın başrolü o, bebeğini kaybetmiş bir anneyi gerçekten süper canlandırdı.

Emir de evden çıkar çıkmaz taksi buldu maşallah bari bu dizide o klişeliğe düşmeselerdi. :D

Dizinin tek sıkıntısı Sibel-Yiğit çifti. Hiç inandırıcı değiller, iticiler ve yakışmıyorlar.

3 bölüm birikti dersler yoğun ne yapacağım izleyemiyorum artık. @Bully sanırım eksilteceğim bunu da hayatımdan. :( Aşırı yoğunum bu ara.

benide şeref meselesine etiketleyin arkadaşlar
9.bölümü izleyemedim ama izlicem inşalah

3 bölüm birikti dersler yoğun ne yapacağım izleyemiyorum artık. @Bully sanırım eksilteceğim bunu da hayatımdan. :( Aşırı yoğunum bu ara.
Sağlık olsun kot kafa sen derslerine bak ayrıca hazır reytinglerimizi yükseltmişken izlememen dizinin hayrına bu açıdan seviniyorum. :A

Bölümler giderek güzelleşiyor ama bu yüzden reytingler de artışa geçti. :)

Sağlık olsun kot kafa sen derslerine bak ayrıca hazır reytinglerimizi yükseltmişken izlememen dizinin hayrına bu açıdan seviniyorum. :A

Bölümler giderek güzelleşiyor ama bu yüzden reytingler de artışa geçti. :)
Son bölümü ben de kaçırdım.Onun da etkisi olabilir.