polat şaşmaz işte bazen akıl sınırlarını zorluyoradam sakal bıraktı devam edıyo dızıye maskeyı nıye takacak
allah aşkına
polat şaşmaz işte bazen akıl sınırlarını zorluyoradam sakal bıraktı devam edıyo dızıye maskeyı nıye takacak
allah aşkına
yahu adam devam edıyo sete sakal bıraktı ne yapacaklar kıİlla ki Maskeli Fedai olacak diye birşey yok başka seylerde bulabilirler.![]()
Türkçem kit anlatmak istediğim düşünceleri tam anlatamiyorum sizde beni aptal olarak goruyonuz malesefpolat şaşmaz işte bazen akıl sınırlarını zorluyor![]()
sen çok akıllı birisin kendini acındırmaTürkçem kit anlatmak istediğim düşünceleri tam anlatamiyorum sizde beni aptal olarak goruyonuz malesef![]()
afedersın olurmu öyle şey ya esatrullahTürkçem kit anlatmak istediğim düşünceleri tam anlatamiyorum sizde beni aptal olarak goruyonuz malesef![]()
Hakikatten akilliyimdir simdi buraya yazmayayim ama yaziya gelince fosssen çok akıllı birisin kendini acındırma![]()
yani yeni bölüm var öyle mi?Bugün Bomba Fragman Geliyorr..Bu Fragman Herzaman ki Fragman Gibi Değil..Bizden Söylemesi ! Bugün 21.00'da Burada Buluşalım
aga bölüm var yani öyle mi hadi yine bizi heyecanlandırdınBugün Bomba Fragman Geliyorr..Bu Fragman Herzaman ki Fragman Gibi Değil..Bizden Söylemesi ! Bugün 21.00'da Burada Buluşalım
bunların içinde usta da var mı, akif makif yoktur inş240.BÖLÜM![]()
![]()
![]()
![]()
aga bölüm var yani öyle mi hadi yine bizi heyecanlandırdın
yani bu bilgiyi benim kaynak paylaştı büyük ihtimal var olmicağını kim söylediki.yani yeni bölüm var öyle mi?
aga ben söylemiştim de sen şimdi bunu yalanlayınca bende rahatladım iyi oldu buyani bu bilgiyi benim kaynak paylaştı büyük ihtimal var olmicağını kim söylediki.
ve bir diğer bilgi Mehmet Akif Alakurt haberi yalandır itibar etmeyin.
abi yine verdiğim bilgi doğru çıkmaz umarımResim Vadisi @ResimVadisi_ · 9 dk.9 dakika önce
Bu Arada Vadici Kardeşlerim Mahalesef Bu Hafta Vadi Olmayabilir !
valla asrın hatasını yaparlar kepenkleri kapatıp gitsinler
ulan ne şom ağızlısın yaabi yine verdiğim bilgi doğru çıkmaz umarım
abi inş bu hafta tutmaz ara verirsek epey kötü olacak vadi içinulan ne şom ağızlısın ya))))) ne dediysen çıkıyor derin panacı seni
![]()
la kardeşim bir kerede hayırlı haberlerini görelimabi inş bu hafta tutmaz ara verirsek epek kötü olacak vadi için