Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bugün Bomba Fragman Geliyorr..Bu Fragman Herzaman ki Fragman Gibi Değil..Bizden Söylemesi ! Bugün 21.00'da Burada Buluşalım

B4VCoAnCAAA5YUN.jpg
240.BÖLÜM
B4VClTMCAAEAIDJ.jpg
B4VCiBSCcAET8Db.jpg

B4VCe4GCAAEdHDt.jpg

Son düzenleme:
şimdi benim anlamadığım birkaç husus var. muhtemelen de dizi içerisinde cevapları alamayacağımı düşünüyorum ama bekleyecez artık:)
amon ve ra hanedanlarının savaşının başlanacağı konuşuluyor dizide. bu iki hanedan önceden aynı ideal veya davaları doğrultusunda hareket ediyorlardı ama sonrasında bir ayrılık süreçleri yaşandığı belirtildi. peki o zaman madem tapınakçılar tapınakçılar deniliyor o zaman tapınakçılar ikiye mi ayrılmış oluyor yani hem amon hem ra tapınak şövalyeleri gibi. yoksa ra nın önderliğinde farklı bir örgüt mü var. sion tarikatı illuminati vs.

bu haftaki bölümde de yanlış hatırlamıyorsam‚ aynı zamanda polata kripteksin geleceği yıl olan 2015 yılında hanedanların toplanacağı konuşuldu. yani bu toplantıda amon ra ve aten olacak. belki de birkaç hanedan sahipleri de olabilir. toplantının içeriği yeni dünya düzeni yeni haritalar yeni sınırlar vb. konular.

peki nasıl bir ritüel ekseninde olacak. amon ve ra aynı ritüellere ve ayinler için kullandıkları aynı giysilere mi sahipler? (b)

fikri olan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim :D

abi inş bu hafta tutmaz ara verirsek epek kötü olacak vadi için
la kardeşim bir kerede hayırlı haberlerini görelim :D nerede bir olumsuz haber var. kadir herkesden evvel haber vermiş :A tarzını değiştir sana olumsuzluk hiç yakışmıyor biraz pozitif ol iyimser ol ki haberlerinde pozitif olsun :X bu arada vadi yoksa ........ ne diyeceğimi bilemedim maalesef:(