Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi bence doğru değildir eğer doğru çıkarsa dediğin gibi tüy dikerler zaten 3 hafta sonra vadi yılbaşına denk geliyor mecburen ara verecekler bu haftada ara verirlerse baya kötü olucak
Senenin ilk gününde yayinlanir bence eğer öyle olursa

agalar kötü bir haberim var bu hafta yeni bölüm yokmuş , inş yanlıştır bu ama şimdiden söyleyeyim dedim @takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai
yapma yapma aga

bu hafta vadi olmazsa kendi fişimizi çekmiş oluruz net söylüyorum bozguna uğrarız aman diyim aman bu ara bizi resmen bitirir toparlama şansı asla olmaz
zaten 3 haftada 2 ara vermişsin dönmüşsün 2 hafta sonra bu dip yapan reytingler ve çoğalan rakipler karşısında 1 ara daha işimizi bitirir
totalde de 2 diziye birden geçiliriz

Yeminle demin bu hafta olmayacak herhalde demiştim, içime doğmuş herhalde. :D
aga malesef olmayacak büyük ihtimalle set fotosu falanda yok piyasada :(
bundan sonra kurtlar vadisini tarihinin en zor dönemi bekliyor
büyük ihtimal bu arayı necati abinin tam olarak dönüşü için ve bikaç ayar vermek için yapacaklardır ama ara vermek vadiyi 1 adım geri götürür millet zaten aralardan bıkmış durumda
her ara verildiğinde küfürler yağıyor

büyük ihtimal bu arayı necati abinin tam olarak dönüşü için ve bikaç ayar vermek için yapacaklardır ama ara vermek vadiyi 1 adım geri götürür millet zaten aralardan bıkmış durumda
Aslında aga bu hafta maç var yayınlansa daha da düşebilirdik belkide böylesi daha iyi olur.

set fotoları çıkmıştı ben ğördüm takas ya

Kardeşim madem bu zor dönemde ara veriyorsunuz o zaman o eski günlerde ki gibi heyecan aksiyon gizem komedi istiyoruz Necati Şaşmaz bu aradan sonra döner İnşallah eğer dönmeyecek ise maskeli bir şekilde de geri dönebilir toparlanmamiz icin hikayenin düzelmesi Akifin o ofisten cikip Necati abinin sahalara ve o eski ofisine dönmesi lazim diyoruz diyoruz da senaristler yapamiyor ya Raci Şaşmazin yokluğu acayip hissediliyor

Son düzenleme:
Bence dusmezdik inşallah yayinlanir ya geçen haftaki macta hic etkilenmemişti reytingler 2 reyting farkla zirvedeydik