'Kösem Sultan' Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1417546526.jpg

Star Tv'nin Eylül ayında başlayacak olan 'Kösem Sultan' dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Dizinin Kösem Sultan'ı da belli oldu.

Tims Productions imzalı dizi Eylül 2015'de Star Tv'de yayın hayatına başlayacak. Fragmanı çıktığından beri Kösem Sultan'ın kim olacağı konuşulurken Kösem Sultan belli oldu. Kara Para Aşk dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün 'Kösem Sultan' oldu. Akşam Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu giden teklifi kabul etti ve Kösem Sultan oldu.

Kösem Sultan 2015 Eylül'de Star Tv'de!

Nayooouuuur yalan haberdir bu Tuba Ay yapimdan vazgecmez :)

Tuba böyle bisey yaptiysa bi daha ay yapimla calisamaz bence kendine yazık etmesin :(

hiç inandırıcı gelmiyor ama hadi bakalım :D tuba'yı my'de görmeyi çok isterdim ama kösem'e kısmet olacak galiba :))

Bence Tuba da iyi bir seçim olmuş, ama ben yüzünü dinlendireceğini sanıyordum. Dizi tutar ve Tuba'nın yüzü bir kez daha güler umarım, başarılar... :)

Hiç yakışmayacak ama izlicez mecbur )) KPA sezon finali çok heyecanlı olucak anlaşılan :F

Haberin yalan çıkması yada eğer doğru ise Timur'un karar değiştirmesi dileği ile.:bhr:

Fanfinfonlarin uydurmasi gibi bişey bu.
Berguzarin daha az fani olduğu için onu istemediler o haberden sonea ve her yere tuba kosem yazdilar :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy