'Kösem Sultan' Belli Oldu!

Akşam Gazetesi'nin haberi diyorum..
Töbe ya. :D
Aksamda okunma sayim artsin beni konussunlar diye bunu haber yapmıştır :)

Ona bakarsan bi ara yine gazete haberleri çıkmıştı kosem meryem diye ama olmadi :)

Kimse haber kesinmi değil mi diye konu kilitleyemez ve yalan diyemez.
Çıkan haber bu. :)
Ben konu kitlensin demedimki :X

Tuba ay yapımı birakirsa yazik eder kendine ki tuba kosemi sırtlayamaz entrikaci bisey kosem. ama tuba entrikaci olamaz :)

😱 meryem olacaktı hani
Bira gelismeleri takip et çocuğum onu gectim hicmi forumda degilsin bi sürü konu acildi meryem 03e sunu yaptirdi bunu yaptirdi su kadar para alcak bu kadar saat caliscak en çok kazanacak kadin oyuncu :)

Ocakta turkiyeye gelcek diziside mart gibimi ne basliycakmis :)

Arap Fanlar çalışmalara başlamışlar :D Sultanlık çok yakışır ama ben bu diziye karşıyım umarım olmaz :)

B34GMqgCIAAfLis.jpg

haber Tuba fanlarının ya da ay yapımın uydurması :X
Tuba fanları bu rolü çok istiyor gecce.comdaki ankette de tuba önde gidiyor :)))
ay yapım zaten tubayı parlatmak-star yapabilmek için elinden geleni yapıyor bunun için de ilk şart beren-kıvanç-kenan-meryem gibi basının gözdesi olması ne haber çıksa kardır :))

haber Tuba fanlarının ya da ay yapımın uydurması :X
Tuba fanları bu rolü çok istiyor gecce.comdaki ankette de tuba önde gidiyor :)))
ay yapım zaten tubayı parlatmak-star yapabilmek için elinden geleni yapıyor bunun için de ilk şart beren-kıvanç-kenan-meryem gibi basının gözdesi olması ne haber çıksa kardır :))
Zati bnde ay yapimin uydurmasi diye düşünüyorum :) tuba kosem olcak gelin ve kosemi kpada izleyin gibisinden :)

Bira gelismeleri takip et çocuğum onu gectim hicmi forumda degilsin bi sürü konu acildi meryem 03e sunu yaptirdi bunu yaptirdi su kadar para alcak bu kadar saat caliscak en çok kazanacak kadin oyuncu :)

Ocakta turkiyeye gelcek diziside mart gibimi ne basliycakmis :)
Ben genelde bunları takip etmiyordum :( en son girdigimde meryem yazıyordu demekki favoriforumu devamlı takip etmek gerek :)