Aksamda okunma sayim artsin beni konussunlar diye bunu haber yapmıştırAkşam Gazetesi'nin haberi diyorum..
Töbe ya.![]()
Ona bakarsan bi ara yine gazete haberleri çıkmıştı kosem meryem diye ama olmadi
Aksamda okunma sayim artsin beni konussunlar diye bunu haber yapmıştırAkşam Gazetesi'nin haberi diyorum..
Töbe ya.![]()
Kimse haber kesinmi değil mi diye konu kilitleyemez ve yalan diyemez.Aksamda okunma sayim artsin beni konussunlar diye bunu haber yapmıştır
Ona bakarsan bi ara yine gazete haberleri çıkmıştı kosem meryem diye ama olmadi![]()
Ben konu kitlensin demedimkiKimse haber kesinmi değil mi diye konu kilitleyemez ve yalan diyemez.
Çıkan haber bu.![]()
Zamanla bekleyip görelim o zaman.Ben konu kitlensin demedimki
Tuba ay yapımı birakirsa yazik eder kendine ki tuba kosemi sırtlayamaz entrikaci bisey kosem. ama tuba entrikaci olamaz![]()
O konuda iki isimin adı geçiyor bu konuda kesinleşmiyor diyor. Yalanlama gelirse kilitleriz.
Sende kilitlemeye dünden hazırsın.O konuda iki isimin adı geçiyor bu konuda kesinleşmiyor diyor. Yalanlama gelirse kilitleriz.
Tuba olmaz gibi geldi bana, role yakışmaz bence.![]()
O haber yalanladı üstleik Meryem Ocak'ta yeni dizisiyle dönecek.😱 meryem olacaktı hani
Bira gelismeleri takip et çocuğum onu gectim hicmi forumda degilsin bi sürü konu acildi meryem 03e sunu yaptirdi bunu yaptirdi su kadar para alcak bu kadar saat caliscak en çok kazanacak kadin oyuncu😱 meryem olacaktı hani
Zati bnde ay yapimin uydurmasi diye düşünüyorumhaber Tuba fanlarının ya da ay yapımın uydurması
Tuba fanları bu rolü çok istiyor gecce.comdaki ankette de tuba önde gidiyor))
ay yapım zaten tubayı parlatmak-star yapabilmek için elinden geleni yapıyor bunun için de ilk şart beren-kıvanç-kenan-meryem gibi basının gözdesi olması ne haber çıksa kardır)
tuba olursa bence deYılın fiyasko dizisi geliyor.
Ben genelde bunları takip etmiyordumBira gelismeleri takip et çocuğum onu gectim hicmi forumda degilsin bi sürü konu acildi meryem 03e sunu yaptirdi bunu yaptirdi su kadar para alcak bu kadar saat caliscak en çok kazanacak kadin oyuncu
Ocakta turkiyeye gelcek diziside mart gibimi ne basliycakmis![]()