- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Sen @Çiğdem- i öldürürsun pampaanemmmm çğdem benı yolar öldürür etme ttutma koyma bızı
yan yana ya🙂
Sen @Çiğdem- i öldürürsun pampaanemmmm çğdem benı yolar öldürür etme ttutma koyma bızı
yan yana ya🙂
Bunların hepsini bir bölüme nasıl sığdırmayı düşünüyorsun @cookies?Aynen
Bu arada gelecek bölümü kafamda kurguladim birazdan yazmaya başlıyorum :
Ilk bolumdeki performansiyla göz dolduran adeta senaryoya damgasini vuran sahnesi için 100 lerce mesaj yazilan @xemrexxx sahalara geri dönüyor
Gecen bölüm @Çiğdem- @xemrexxx i bıcaklamisti ve ben bunun devaminin geleceğini @beyazsoy a soylemistim.
@xemrexxx kızı @Çiğdem- i hapishaneye tiktiriyor ve cikartmamakta çok inatçı acaba @Çiğdem- hapishaneden kurtulabilecekmi ?
Geçen bölüm @Nisa nin bodrumda bulunma sahnesi damga vurmuştu bu hafta @Nisa bütün herseyi @EnveR ve @Çiğdem- e anlatacak mi , abisi @gözlemci ve kardesi @sokak sanati yasayacakmi ?
Gectigimiz bolumlerde @aserat54 yani Eray @KayıpSehir tarafindan kacirilmisti acaba bulunacakmi ? Su anda napiyor yasiyormu ?
@EnveR @Çiğdem- hapishanedeyken sevdiceği @Çiğdem- imi düşüncek yoksa @Nisa yi sorgulayarak babasi @KayıpSehir hakkinda gerceklerimi öğrenecek (annesini öldürdugunu biliyodu ama daha fazlasinimi öğrencek ) ?
@Yiğitt @KayıpSehir in yengesini öldürdügunu hatırlayacak mi peki hatirlarsa sizce neler olacak ?
@kvp-medya yani dizinin basrolu olan ama yan rol durumuna düşen Can @Çiğdem- hapishanedeyken neler yapacak yoksa @Çiğdem- e aşık mi ?
@destere gelecek bölüm neler yapacak @Çiğdem- in hapishanede olduğunu ogrendigindd hapishaneye gidecekmi ?
@gizem ak ve @*YıldırıM* iliskilerini ilerletebilecekler mi yoksa @Çiğdem- emi yogunlascaklar ?
Hepsi ve belkide daha azı Cumartesi @Çiğdem- in Zoraki Evliliğinde....
Karakterleirn aşırı fazla buda dizini ölücü kılıyor kimse anlayamaz çıkarıcaksan öldür bazıalrını ben bile ölürüm sırf daha iyi anlaşılsın diye ama ben hariç diğer kişilere yönel derim 🙂Ne var ayol
İnşallah kötü bir şey değildir, ölmek istemiyorum. Hem onu da açıklama bir zahmet...
öylemı dersınız
valla tşk ederım moralım çok bozuktu ğüldürdünüz tşkler
Kız sizli bizli ndn konusuyon biz bize yiz surdaöylemı dersınız
valla tşk ederım moralım çok bozuktu ğüldürdünüz tşkler
Yok be kötü bisey degil ama Surpriz biseyİnşallah kötü bir şey değildir, ölmek istemiyorum. Hem onu da açıklama bir zahmet...
İyi bir şey olsun da, ne olursa olsun...Kız sizli bizli ndn konusuyon biz bize yiz surda
Yok be kötü bisey degil ama Surpriz bisey
Evet belki bi "Help me " diye bagirirsinİyi bir şey olsun da, ne olursa olsun...
Ne alaka olduğunu anlayamadım...Evet belki bi "Help me " diye bagirirsin
Ayol snide @KayıpSehir kaçırmadimi kaçırdı ee yani otomatikman kurtulmaya meyilli oluyorsunNe alaka olduğunu anlayamadım...
Sus bakiyim zati orda belirtmisim belki daha azı diyeHay ağzına sağlık
Ah ne senaryolar ne senaryolarAyol snide @KayıpSehir kaçırmadimi kaçırdı ee yani otomatikman kurtulmaya meyilli oluyorsun
Sus bakiyim zati orda belirtmisim belki daha azı diye
Hayal gücüm bu benim zati az once @*Dream* in kara para askinin son bolumunun son sahnesini izledim ağladım benAh ne senaryolar ne senaryolar
Aktarırsın aktarır biz bilirizHayal gücüm bu benim zati az once @*Dream* in kara para askinin son bolumunun son sahnesini izledim ağladım ben
Bu duygu yoğunluğunu aktarabilirim inşallah
Aktarmasamda siz anlarsinizAktarırsın aktarır biz biliriz
Pompynin senaryolarindan bile bisey anliyorsaniz bundan her türlü anlarsiniz