Bucaspor

Galatasaray yedeklerle ya da gençlerle çıkarsa folloş ederiz.Normalde çok zor.

Yarınki Karşıyaka maçına tüm Buca taraftarlarını bekliyoruz.

Yarın Altay maçını kazanmasını istediğim fakat aynı zamanda İzmir takımlarının liderlikten kopmaması için Konya'nın kaybetmesini de promosyon olarak diliyorum.Daha sonra da istikrarsız sonuçları bırakarak yeniden hak ettiğimiz yere çıkmaya çabalamalıyız.

Deplasmanda galibiyet alması farzdır.Her hafta içerde kazanıp dışarıda kaybedersek ligi abuk subuk bir noktada bitireceğimiz bellidir.

Bu hafta deplasmanda kazanmış olan takım.Galibiyetler serisinin ilk maçı olur umuyoruz.

Üstteki mesaja kendimi tutup yorum yazmıyorum o da bir görüş sonuçta.

İnşallah :) Eğer deplasmanda da istikrar yakalarsak neden olmasın?

Yok lan yalan...İşimiz olmaz 😉 Karşıyaka kardeş takım falan diyoruz ama hoş değil bunlar 😉

Rize'ye 6 Erciyes'e 3 tane sokup ilk takım benim demiştir resmen.Konya falan da artık play-off oynasın bari.Karabük orta sıra takımı,yakıştığı yere geri döner.Biz arayı kapatır ve Süper Lig'e adımızı altın harflerle yazdırırız.

Ve tüm ligde Süper Lig'e en yakışacak takım olduklarını (Karşıyaka da süper olur ama tabi saçmalamayacaksa)

Karabük,Buca'ya katılıyorum ama taraftar kitlesi olan bir takım Konya'dan daha iyi olur. (İzmir takımı diye demiyorum Karşıyaka falan mesela)