Ahh gendal Asım 'ın ahı tutacak,sakat doğarsa gör bakalım oğlım olicik diye haykırabilecek misin
doğursun artık 2 yıldır hamileBiliyorum izlemiştim sabah fragmanı buarada çok mu aradın bunu mübarek tost makinasından kaydetmişler.
Mehti doğuyor sonunda kadın kaç bölümdür kıvrandı. Bu arada Ada her şeyi öğrenecek galiba mektuplar falan ne iş. 😱 O Kendal'ı telefondan tehdit eden kimdi acaba.
Sen izliyor musun ki bilmiyordum.Yeni bölüm fragmanı 10 numara, Ayşe gerçekleri öğrenince elem keder yapacak galiba
Her zamanki gibi 10 numara .. Rüya olmasa mükemmel olacakYeni bölüm fragmanı 10 numara, Ayşe gerçekleri öğrenince elem keder yapacak galiba
Bu hafta eve geldiğim için TV'den izledim normalde netten izlediğim için Karagül konusuna yorumda bulunmamSen izliyor musun ki bilmiyordum.
Fragmanlar dolu ama bölüm boş oluyor hep tıpkı bugünkü bölüm gibi.Her zamanki gibi 10 numara .. Rüya olmasa mükemmel olacak
İyiymiş sen de benim gibisin. Eve geldiğim zaman televizyona tabi oluyorum.Bu hafta eve geldiğim için TV'den izledim normalde netten izlediğim için Karagül konusuna yorumda bulunmam
İzle izle. Bizim evde de açık babaannemler izliyor.Şuan tekrarı var izliyorum. Bebenim düğünü var. @denizz19
Çok TOTAL gidiyordu neyseki Yavuz türkü çığırdı.İzle izle. Bizim evde de açık babaannemler izliyor.
Türkü de total değil mi?Çok TOTAL gidiyordu neyseki Yavuz türkü çığırdı.
Türkü özümüz ama fazla TOTAL olmaz. Haha Kendal Ebru'ya göstere göstere paraları saçıyor.Türkü de total değil mi?
Bu bölüm 11,57 reyting aldı ona göre izle. Fazlasıyla total bir bölümdü.Türkü özümüz ama fazla TOTAL olmaz. Haha Kendal Ebru'ya göstere göstere paraları saçıyor.