NOW Karagül - Dizi Yorumları

@aserat54 sürekli etiketleme yapmana gerek yok bakacağım varsa bakarım zaten.​
Tamam, ben sadece dikkat çekmek için söylemiştim. Böyle orta yere söylemezdim, ama bakarsan sevinirim. Teşekkürler ve affedersin... :)

58.bölümü az önce yayınlanan tekrar bölümünde izledim. Bence tam anlamıyla hareketli bir bölüm değilmiş yani az düşüş yaşamış olması normal. Ama haftaya fragman çok iddialı her zaman ki gibi bakalım neler olacak. :)

Karagül'ün 57. bölümünde Emine göz dolduran bir performans sergilemiş tebriklerr...

- ''Acınız sahte,merhametiniz gösteriş,sevginiz yalandan ibaret ama öfkeniz gerçek,nefretiniz gerçek ,zulmünüz gerçek...''

-'' Acıdınız mı ? Sahın acımayın benim oğluma ! Elleriyle tutamaz ama kocaman yüreğiyle tutar,konuşması zayıftır ama gözleriyle sevgisiyle konuşur ''

-''Ana acıyorsun değil mi Asım'ıma.. Eve Giren Fareyi Unutmadın Ama Asımı Unuttun!! :(:(

Biliyorum izlemiştim sabah fragmanı buarada çok mu aradın bunu mübarek tost makinasından kaydetmişler. :D

Mehti doğuyor sonunda kadın kaç bölümdür kıvrandı. :F Bu arada Ada her şeyi öğrenecek galiba mektuplar falan ne iş. 😱 O Kendal'ı telefondan tehdit eden kimdi acaba.

Biliyorum izlemiştim sabah fragmanı buarada çok mu aradın bunu mübarek tost makinasından kaydetmişler. :D

Mehti doğuyor sonunda kadın kaç bölümdür kıvrandı. :F Bu arada Ada her şeyi öğrenecek galiba mektuplar falan ne iş. 😱 O Kendal'ı telefondan tehdit eden kimdi acaba.
Tüm bu soruların cevabı bu akşam 20:45'te Fox'ta :A