çok beklersin avcunu yalıcan @destere gibiayyy bu kadının başarılı olma şansı hiçç yokkk belki dizinin diğer yan oyuncuları iyi olursa dizi braz izlenebilir ama meryeme odaklı bir dizi olursa 2 reytingi geçemezler kimse meryem için dizi falan takip etmez ben söyliyim size![]()
meryem her role oturur%100 haklısın gerçekler bunlar ne yazıkki
Bencede öyle bu arada benden az önce alıntılamışsın hay aksi,tutmayacak bir dizi için yapımcı meryeme çok önem veriyor ,bence hürrem sultan rolü gibi cuk diye oturacak bir proje olmayacak!!
Aslında Meryem'e Ramazan'a özel günlük dizi de yakışır iyi düşündün.Bence Ramazan ayı gibi başlasın daha çok reyting alır.![]()
Bana ne onlardan be.eleme kedere forinşallah mehmet günsur ya da okan yalabık partner olur o zaman görücem sizi tutsun diye 1000 dua ediceniz
![]()
iyi o zaman perran meryemin annesi rolüne gelsinAslında Meryem'e Ramazan'a özel günlük dizi de yakışır iyi düşündün.
Bana ne onlardan be.![]()
Uymaz ki.iyi o zaman perran meryemin annesi rolüne gelsin![]()
kendisi zaten en iyi kadın oyuncu şu an (ustları katmiyim)Uymaz ki.Olursa Meryem adına iyi olur 2, 3 oyunculuk kapar.
![]()
Bakalım izleyince göreceğiz. 🙂kendisi zaten en iyi kadın oyuncu şu an (ustları katmiyim)
izlemekle olmiyiBakalım izleyince göreceğiz. 🙂
Anladık.izlemekle olmiyikızcağız tek diziyle tüm önemli ödülleri aldı türkiyede başka söze gerek yok
![]()
ya işte böyle senin nursuzla perran hala yerinde saysınAnladık.O çat pat Türkçesiyle anca o rolü kıvırırdı zaten bakalım günümüz dizisinde ne yapacak.
))))
Dedikoducu Çocuk
efsane olacak aynenileride çocuklarıma anlatıcam bizim zamanımızda "meryem uzerlinin yeni dizisi" diye bir şehir efsanesi vardı diye...
sen de çok beklicenBu dizi TUT - MA - YA - CAK !![]()
Tutmayacak yapım için bekleme boşuna.ya işte böyle senin nursuzla perran hala yerinde saysın
neyse bu olmadı ama@Çiğdem- e yönelik olacak dizi galiba
@destere
Dedikoducu Çocuk
@dedikoducucocuk
Mujdemi isterim... Meryem Uzerli , kore uyarlamasi dizide oynayacak. Yani merakla bekledigimiz projesi uyarlama olacakmış.![]()
07:27 - 06 Kas 2014
efsane olacak aynen
sen de çok beklicen![]()
özcanın dizisini bile tutturdu bu yapım şirketi meryeminkini hayli hayli tuttururTutmayacak yapım için bekleme boşuna.![]()
Ndn tutmasin lo daha oyuncular belli değil senaryo belli değil tutup tutmayacagi belli değil benceTutmayacak yapım için bekleme boşuna.![]()
Ndn tutmasin lo daha oyuncular belli değil senaryo belli değil tutup tutmayacagi belli değil benceTutmayacak yapım için bekleme boşuna.![]()
Meryem saolsun tutmaz.Ndn tutmasin lo daha oyuncular belli değil senaryo belli değil tutup tutmayacagi belli değil bence![]()
Meryemin fanlari çok ama en kötü kpa gibi olcak ben öyle hissediyorumMeryem saolsun tutmaz.![]()
allah'ın izniyle başlayabilirse bakarız efsane olacak mı olmayacak mıya işte böyle senin nursuzla perran hala yerinde saysın
neyse bu olmadı ama@Çiğdem- e yönelik olacak dizi galiba
@destere
Dedikoducu Çocuk
@dedikoducucocuk
Mujdemi isterim... Meryem Uzerli , kore uyarlamasi dizide oynayacak. Yani merakla bekledigimiz projesi uyarlama olacakmış.![]()
07:27 - 06 Kas 2014
efsane olacak aynen
sen de çok beklicen![]()