Almanya'da bir etkinliğe katılan Meryem Uzerli yeni dizisi hakkında konuştu.
Ocak ayında Türkiye'ye döneceğini söyleyen Uzerli tam emin olmamakla beraber dizinin Nisan'da başlayacağını söyledi.Güzel oyuncu ayrıca yeni dizisinde eski arkadaşları ile çalışacağını da söyledi ancak bu isimlerin kimler olduğunu söylemedi.
Zor dönemde kendisini yanlız bırakmayan hayranlarına unutmayan Meryem Uzerli şunları söyledi:
@destere @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @*YıldırıM* @cookies @Çiğdem- @gizem ak @denizz19 @Bully @Yiğitt
Ocak ayında Türkiye'ye döneceğini söyleyen Uzerli tam emin olmamakla beraber dizinin Nisan'da başlayacağını söyledi.Güzel oyuncu ayrıca yeni dizisinde eski arkadaşları ile çalışacağını da söyledi ancak bu isimlerin kimler olduğunu söylemedi.
Zor dönemde kendisini yanlız bırakmayan hayranlarına unutmayan Meryem Uzerli şunları söyledi:
Uzerli etkinlik boyunca Bruce Wills'in eşi Emma Wills; ünlü modacı Wolfang Joops'un kızı Jette Joops ve Alman şarkıcı Andreas Bourani ile sohbet etti.“Benim hayranlarım için en büyük mesajım: Sizi çok seviyorum. Çok mutluyum siz varsınız diye. Çünkü zor ve kolay dönemlerde yanımdaydılar. Gerçek sevgi bu demek. Sadece kolay dönemlerde yanında olmak demek değil. Zor dönemlerde birini yalnız bırakmamak gerçek sevgi demek. Yani o yüzden bütün hayranlarım, tek tek öpsem, sarılabilsem. Herhangi bir şekilde bu hayatı organize etmeye çalışıyorum, güzel sürprizler hazırlamaya çalışıyorum. Hayranlarım benim için en önemli şey. Sonuçta oyuncu olarak seyircileri mutlu etmek için çalışıyorum. Başka bir şey değil ki. Bu benim isteğim. Onlar mutlu olsunlar ben de mutlu olurum”
@destere @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @*YıldırıM* @cookies @Çiğdem- @gizem ak @denizz19 @Bully @Yiğitt