çok beklicen
daha da artacakayrıca kaliteden niye bakıyorsunuz totoş musunuz
![]()
bir beren bir kıvanç bir de neco şimdi bunların yanına meryem eklendi kızcağız totosunu sağdan sola oynatsa haber olacak mecburKalite vıcıklanırsa tabiki bıkarız.Vıcık vıcık ettin kadıncazı.
![]()
bir beren bir kıvanç bir de neco şimdi bunların yanına meryem eklendi kızcağız totosunu sağdan sola oynatsa haber olacak mecbur![]()
ivet oNeco kim bee.Eğer Necati şaşmaz ise ben gidiyorum.
![]()
ivet oama gerçek panpa basında en çok haber 3 oyuncu yılalrdır beren-kıvanç-neco ve artık 4. isim meryemim
![]()
gerçekleri mi değiştireyim sen beğenmiyon diyeSus yeter sus.![]()
gerçekleri mi değiştireyim sen beğenmiyon diye![]()
misal geçen senin tablosusöylemek zorunda değilsin sende.ss
misal geçen senin tablosu
![]()
diğer yan oyuncular kaliteli olursa belı tutabilir ama meryeme odaklı olursa dizi kimse emryem için bir diziyi takip edicğeine asla ihtimal vermiyorum cnmİçimde kötü hisler var dizi tutmayacak![]()
%100 haklısın gerçekler bunlar ne yazıkkiayyy bu kadının başarılı olma şansı hiçç yokkk belki dizinin diğer yan oyuncuları iyi olursa dizi braz izlenebilir ama meryeme odaklı bir dizi olursa 2 reytingi geçemezler kimse meryem için dizi falan takip etmez ben söyliyim size![]()
Bencede öyle bu arada benden az önce alıntılamışsın hay aksidiğer yan oyuncular kaliteli olursa belı tutabilir ama meryeme odaklı olursa dizi kimse emryem için bir diziyi takip edicğeine asla ihtimal vermiyorum cnm![]()
Ben varim @xemrexxx var @Harunnn60 var @gizem ak var var oğlu var Meryemim dizide 2 saat yalnizca yürüse bile izlerimdiğer yan oyuncular kaliteli olursa belı tutabilir ama meryeme odaklı olursa dizi kimse emryem için bir diziyi takip edicğeine asla ihtimal vermiyorum cnm![]()
3 kişiyle değirmen dönmiyorBen varim @xemrexxx var @Harunnn60 var @gizem ak var var oğlu var Meryemim dizide 2 saat yalnizca yürüse bile izlerim![]()
Forumdan bile en az 15 kisi bulurum ben .ss bütün dünya takip etcek meryemimi3 kişiyle değirmen dönmiyor![]()