FavoriForumum Editörleri'nin Dizi Tutturma Oranları!

Açtığım 11 konudan Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler, Yılanların Öcü ve Güzel Köylü tutmuş sadece. :D Kaçak Gelinler de şu anda yokları oynadığı için 3 dizi tutturmuş sayıyorum kendimi. :F

Meğer ne uğursuzmuşum da haberim yokmuş. :A

@mrt-06 rica ederim. :bhr: Dizinin yorum konusunu tutmayacağını düşünerek açmıştım ama yanıldım. :D Tebrikler Yılanların Öcü'ne. :A

Gayet güzel olmuş işte @Arslan Bey vasat bulmuş ama ben beğendim detaylı inceleme yapmışsın. :A
Yılan dilli seni hiç gerçekçi bulmuyorum seni. :F

Açtığım 11 konudan Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler, Yılanların Öcü ve Güzel Köylü tutmuş sadece. :D Kaçak Gelinler de şu anda yokları oynadığı için 3 dizi tutturmuş sayıyorum kendimi. :F

Meğer ne uğursuzmuşum da haberim yokmuş. :A

@mrt-06 rica ederim. :bhr: Dizinin yorum konusunu tutmayacağını düşünerek açmıştım ama yanıldım. :D Tebrikler Yılanların Öcü'ne. :A
Uğursuz seni. :A

En azından senin gibi içten pazarlıkçı değilim. :A:F
Hadi len bu kadar yapmacık Olmayı nasıl başarıyorsun sevgili Atoş :D

Sen çok uğurlusun da sanki Sevdaluk'çu. :A
Uğurluyum tabi ben hiç yorum konusu açmayarak Tarafsızlık ilan ettim. :A

@sokak sanati 3 değil, 2 konu tutturmuş oluyor. Düzeltilmesi lazım...

Bu arada eline sağlık @denizz19. Artık kimin hangi diziye nasıl bir etkisi olduğunu/olacağını öğrendik... :)

@ozgur2113 fiyaskoymuşsun ben bile daha çok tutturmuşum.:bağır: @Ahmad sendeyiz bugünki paylaşım aynen geçerli olsun.:Z

@mrt-06 'nın uğursuzluğu resmi oalrak yayınlandı.:F @Bully 'de hiç aşağı kalmamış.:F

Bua rada @denizz19 ben 4 konu açtım ve tutan Urfalıyam ve Kertenkele gibi görünüyor. Beyaz Karanfil tutmadı ki.:D

@ozgur2113 fiyaskoymuşsun ben bile daha çok tutturmuşum.:bağır: @Ahmad sendeyiz bugünki paylaşım aynen geçerli olsun.:Z

@mrt-06 'nın uğursuzluğu resmi oalrak yayınlandı.:F @Bully 'de hiç aşağı kalmamış.:F

Bua rada @denizz19 ben 4 konu açtım ve tutan Urfalıyam ve Kertenkele gibi görünüyor. Beyaz Karanfil tutmadı ki.:D
Tutmadı derken şuan devam ediyor yani henüz bitmiş sayılmaz :)

Tutmadı derken şuan devam ediyor yani henüz bitmiş sayılmaz :)

Öyle düşünüldüyse tamam.:D