hangi diziymiş o2 günde 4 sezon bitirmek mümkün değil , ama @beyazsoy başta 2 dakika sonda iki dakika izleyip bölümleri atlattığı için bir günde 15 sezonuda rahat bitiriryalnız yaptığı yorum sağlıklı olmaz
![]()
hangi diziymiş o2 günde 4 sezon bitirmek mümkün değil , ama @beyazsoy başta 2 dakika sonda iki dakika izleyip bölümleri atlattığı için bir günde 15 sezonuda rahat bitiriryalnız yaptığı yorum sağlıklı olmaz
![]()
Hayır yani izleyip de atladigim ne var iki gündür yazıyorum orijinal bir şey var mi diye hic bur şey demiyorsunuz )))
ben uçurum falan izlemediğim için karşılaştırma yapamıyorum))) Allahtan uçurumu izledimissin ))) yukarda yazdım benzerlikleri tekrar edeyim
1. İkisininde kadınlar bir gözünü çıkarır ve tek göz maskesiyle dolaşırlar
2. İkisininde canından çok sevdiği ne yaptığını bilmeyen yakini vardır. Birinin kızı zombi olmuştur diğerinin kardeşi otistiktir
3. İkisinde aşırı acımasız ve kötü olmasına rağmen kardeşine ve kızına aşırı merhametli dır.
4. İkisi de kadınlara aşırı düşkün
Daha çok benzerlik var ama diziyi ayrıntılı hatırlamıyorum
@destere de sever yaman karakterini ama ondan ses çıkmadi daha)))
İyi oyuncu demistinben uçurum falan izlemediğim için karşılaştırma yapamıyorum![]()
TWD nin tüm sezonlarını iki günde bitirdi @beyazsoyhangi diziymiş o![]()
kim için iyi oyuncu dedim ?İyi oyuncu demistin
Ona da bugün baslarim sabaha biter))))TWD nin tüm sezonlarını iki günde bitirdi @beyazsoyben true ya başla true tek sezon rahat izlesin dedim ama eğer 5 sezonu iki günde bitiriyorsa bir sezonluk tue detective 10 dakikasını alır
kim için iyi oyuncu dedim ?![]()
true detective i tek günde bitiripte yorum falan yaparsan yorumlarını okumayızOna da bugün baslarim sabaha biter))))
Ucurumdaki yaman vardı almanyadan gelen gözü korsan göz olan
Vallahi wd bin son bölümleri beni bayağı yordu kötü diziyi izlemek çok zormus))) yoksa true dedektif çoktan bitmişti)))))t
true detective i tek günde bitiripte yorum falan yaparsan yorumlarını okumayız) @Forumdash la karar aldık tek günde bir bölümden fazla izleyip yorumlarsan artık yorumları dikkate almayacağız true öyle aceleye getirilecek dizilerden değil özgül ağırlığı var kalbimizde
aynı bülent arınç ın ak partideki özgül ağırlığı gibi ..
![]()
seni @Harunnn60 a havale ediyorumVallahi wd bin son bölümleri beni bayağı yordu kötü diziyi izlemek çok zormus))) yoksa true dedektif çoktan bitmişti)))))
Vallahi 3 ve 4. Sezonu Pek sevene rastlamadım herkes eh işte diyor
2. Sezona iyi derken hic boyle demiyordun ))) kesinlikle 2. Sezonu yazan senaristler farklı . 3,4ve 5 ayni mantıkla yazılmış belli tipik amerikan filmlerindeki mantık. Ultra bir kötü yarat kahraman onla savaşıp ülkeyi kurtarsın ))))@beyazsoy vallahi cok ayip ettin önerdiğimide bin pisman oldum su yorumlarına bak![]()
zaten konu mu var o dizide millet ölüm zati tekrar ölecek halleri yokTWD nin tüm sezonlarını iki günde bitirdi @beyazsoyben true ya başla true tek sezon rahat izlesin dedim ama eğer 5 sezonu iki günde bitiriyorsa bir sezonluk tue detective 10 dakikasını alır
kim için iyi oyuncu dedim ?![]()
pompy nin sihirli küresinden izlemiştir
aynı kafadansınızzaten konu mu var o dizide millet ölüm zati tekrar ölecek halleri yok
pompy nin sihili küresinden izlemiştirX
yoo misal game of thrones ne güzel konu varaynı kafadansınızsize aşk ekmek kepekler yeterli siz başka diziyi ne yapacaksınız
![]()
zevk almak için konu önemli değil yeterki niyetin olsun yani zombileride her türlü şekle sokabilirsin hayalindeyoo misal game of thrones ne güzel konu varbazı yerlerde konudan zevk bile aliniyi sen daha iyi bilirsin
))
sen ve @Çiğdem- ka gelişmedi fantezilerimzevk almak için konu önemli değil yeterki niyetin olsun yani zombileride her türlü şekle sokabilirsin hayalinde![]()
z. nation daki zombiler mesela dönüşsede bozulmuyor