26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kadınlar gününe çevirmişsiniz konuyu helal :F hanginiz kek hanginiz kısır yaptı :F

Söz verdiğim gibi üçüncü sezon bitti)) uçurum dizisini izlediyseniz oradaki tek gözlü kötü adam vardı burdaki 3sezondaki kötü adama nasılsa benziyor. Onunda çok sevdiği bir kardeşi vardı burada da bu adamım çok sevdiği kızı ikisinde ultra kötü ve tek gözlü)))) @sürgünüm buna bir açıklama yapar

Ayrıca Sezin finalini izlmesem de olurmuş kötü adamla ile bizim Dick savaşıyor işte))

@Forumdash @destere
Yaman'la Vali'yi nasıl yanyana getirdin :F:F:F Yaman küçüklükten beridir acıların çocugu Vali olaylardan sonra acıların çocugu olmuş:X

kadınlar gününe çevirmişsiniz konuyu helal :F hanginiz kek hanginiz kısır yaptı :F
Dışlanmışlar gibi konuşmuşsun :F

Yaman'la Vali'yi nasıl yanyana getirdin :F:F:F Yaman küçüklükten beridir acıların çocugu Vali olaylardan sonra acıların çocugu olmuş:X

Dışlanmışlar gibi konuşmuşsun :F
Bire bir kopya resmen nasıl göremezsiniz )) yamanın da gözünde ayni maske, ikisinin de gözünü bir kadın oyuyor))) yamaninda en yakını problemlemli ve ona aşırı zaafı var. ikisi de olabildiğine kötülük sever ha ikisi de uckuruna düşkün))) vallahi resmen çalmış diyebilirim

Bire bir kopya resmen nasıl göremezsiniz )) yamanın da gözünde ayni maske, ikisinin de gözünü bir kadın oyuyor))) yamaninda en yakını problemlemli ve ona aşırı zaafı var. ikisi de olabildiğine kötülük sever ha ikisi de uckuruna düşkün))) vallahi resmen çalmış diyebilirim
Sen ve Kerem Deren'i korumak 😱 Dur ben kötüleyim:F Bu dizinin çizgi romanı var Kerem Deren Vali Beyden etkilenmiştir çizgi romanı okuyup :F

Sen ve Kerem Deren'i korumak 😱 Dur ben kötüleyim:F Bu dizinin çizgi romanı var Kerem Deren Vali Beyden etkilenmiştir çizgi romanı okuyup :F
Yok korudugum yok bu sezon uçurumun başladığı sezona denk geliyor. Çalan varsa belli))) çizgi romanda vali karakteri bu kadar net değildir

Ben diziyi bırakıyorum 3 sezondan daha hızlı geciyirum hic bir şey yok hayatta kalıyorlarmi kalmiyorlar mi izleyip duruyoruz 20 bolum bunu izledim baydi beni ,değişiklik yok. 4 sezonu atliyorum. 5 umarım iyidir

@Forumdash @destere @Harunnn60

Yok korudugum yok bu sezon uçurumun başladığı sezona denk geliyor. Çalan varsa belli))) çizgi romanda vali karakteri bu kadar net değildir
Bellidir tabi :X

Ben diziyi bırakıyorum 3 sezondan daha hızlı geciyirum hic bir şey yok hayatta kalıyorlarmi kalmiyorlar mi izleyip duruyoruz 20 bolum bunu izledim baydi beni ,değişiklik yok. 4 sezonu atliyorum. 5 umarım iyidir

@Forumdash @destere @Harunnn60
atlama yapmada ara ver :F 4.sezonun finali 5x1'in öncesi niteliğinde:X Karadayının patlama sahnesi gibi düşün. ara vermiyor dizi kendi içinde.

Bellidir tabi :X

atlama yapmada ara ver :F 4.sezonun finali 5x1'in öncesi niteliğinde:X Karadayının patlama sahnesi gibi düşün. ara vermiyor dizi kendi içinde.
Walking dead tutunca romanını okuyup araklanmis da olabilir tabi)))

şuan hızlı geçişle 4x12 deyim ve hala ölüm kalım meselesi

hızlı di i izleme de herkesi solladın:F
Hikâyesi olmayınca ucuz adami kötüler tam öldürecekken illa bir şey olur kurtulur. Burada önemli olan nasıl kişi olum tehlikesine girdi ikincisi nasıl kurtuldu. Arasını izlemek vakit kaybı. Ama ikinci sezon öyle miydi sürüsüne bereket hikâye vardı ikinci sezonda çok az atladigim oldu simdi 15dakikada 3 bolum geciyorsun.hele 4x8 sen sonra ikişer olarak karakterlerin hayatta kalma hikayesi

Hikâyesi olmayınca ucuz adami kötüler tam öldürecekken illa bir şey olur kurtulur. Burada önemli olan nasıl kişi olum tehlikesine girdi ikincisi nasıl kurtuldu. Arasını izlemek vakit kaybı. Ama ikinci sezon öyle miydi sürüsüne bereket hikâye vardı ikinci sezonda çok az atladigim oldu simdi 15dakikada 3 bolum geciyorsun.hele 4x8 sen sonra ikişer olarak karakterlerin hayatta kalma hikayesi
evet 4.sen benim içinde kötüydü.Tek begendiğim 4x9'du :Xneyse 5.sezona geç in?

@beyazsoy atlaya atlaya dizi izlenilir mi hic ? :D
Ne yapayım dizide bir şey yok uyurum yoksa))) 2 sezonu atladim mi. Sana 3.sezon başında da söyledim valiyle çarpışacak rick 4 sezona kadar uzatilar her sezon bir yerden bir yere geçiyorlar zati. Onun da bu sezon yollarda getiriyorlar))) uçurumdaki yaman ile valinin bire bir olmasına ne diyorsun)))

2 günde 4 sezon bitirmek mümkün değil , ama @beyazsoy başta 2 dakika sonda iki dakika izleyip bölümleri atlattığı için bir günde 15 sezonuda rahat bitirir :) yalnız yaptığı yorum sağlıklı olmaz :)
Dizide bir şey yoksa ben neyi izleyeceğim)) önce dizinin ilk 3 bölümünü izler ondan sonrasini hızlı veya yavaş izleyeceğime karar veririm medrla ikinci sezonu yavaş geçtim ama 3 ve 4 sezonda aksiyondan başka bir şey yok iki uç duygusal sahne ama hikaye yok aksiyon aksiyon aksiyon insanlar izlerken çok çok heycanlaniyordur ama ben aksiyonu sevmem hep ayni şey tam zombiler yiyecekken bir gelir kurtarır))) bundan neyine heyecan duyayim

@beyazsoy allahtan uçurum dizisini izledimde soruna cvp vericem))) yani cok büyük benzerlikler orada da 2 kadını tutuyor walking dead oyle yani onla onu mu benzettin allah askina )))

@destere evt saglikli yorum beklemiyordum :D

@beyazsoy allahtan uçurum dizisini izledimde soruna cvp vericem))) yani cok büyük benzerlikler orada da 2 kadını tutuyor walking dead oyle yani onla onu mu benzettin allah askina )))

@destere evt saglikli yorum beklemiyordum :D
))) Allahtan uçurumu izledimissin ))) yukarda yazdım benzerlikleri tekrar edeyim

1. İkisininde kadınlar bir gözünü çıkarır ve tek göz maskesiyle dolaşırlar
2. İkisininde canından çok sevdiği ne yaptığını bilmeyen yakini vardır. Birinin kızı zombi olmuştur diğerinin kardeşi otistiktir
3. İkisinde aşırı acımasız ve kötü olmasına rağmen kardeşine ve kızına aşırı merhametli dır.
4. İkisi de kadınlara aşırı düşkün

Daha çok benzerlik var ama diziyi ayrıntılı hatırlamıyorum

@destere de sever yaman karakterini ama ondan ses çıkmadi daha)))