26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400356128.jpg

FOX, NBC ve CBS'te spor müsabakalarının yayınlanmasıyla bu Pazar ulusal kanallar epey boş kaldı.

ABC'nin dizileri de ciddi düşüş yaşadılar bu haftada. Once Upon a Time, Resurrection ve Revenge ciddi düşüşlerle yerlerini aldılar. Once Upon a Time'ın düşüşe rağmen durumu iyi gözükse de diğer dizilerin durumu kritik.

CBS'in dizileri Madam Secretary ve The Good Wife ise istikrarlı bir şekilde yollarına devam ediyorlar.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
07:00CBSNFL Football (7-7:55PM)6.6/2420.74
ABCStar Wars Rebels - Tekrar0.6/22.4
FOXWorld Series Pregame (7-7:51PM)0.3/11.42
07:30NBCFootball Night in America Part 2 - Live0.8/32.88
08:00NBCFootball Night in America Part 3 - Live3.4/119.82
FOXWorld Series Game 5 (8-11:18PM)3.3/912.63
ABCOnce Upon A Time2.4/66.87
CBS60 Minutes2.3/613.23
08:30NBCSunday Night Football (Packers/Saints) - Live (8:30-11PM)7.1/1918.8
09:00CBSMadam Secretary (9-10:01PM)1.5/411.71
ABCResurrection (9-10:01PM)1.2/34.36
10:00CBSThe Good Wife (10:01-11:01PM)1.5/410.21
ABCRevenge (10:01-11PM)1.1/34.32

Son düzenleme:
benle @Çiğdem- in resurection ı @Harunnn60 la @xemrexxx nin revenge ini ezmiş geçmiş üstüne tur bindirmiş mahfetmiş :)))

yalnız bayan sekreter de hepimizi silindir gibi çiğnemiş:) sekreter bayana helal olsun :)

benle @Çiğdem- in resurection ı @Harunnn60 la @xemrexxx nin revenge ini ezmiş geçmiş üstüne tur bindirmiş mahfetmiş :)))

yalnız bayan sekreter de hepimizi silindir gibi çiğnemiş:) sekreter bayana helal olsun :)
hahahah tam mesajına seviniyordum ama @OzaN yazısını okuyunca morelim bozuluyor resurrectiona sürekli düşüyor diye not düşüyor :F:F:F

abd li insanlar kaliteden anlamıyorlarsa biz ne yapılm 😎 dimi @xemrexxx
ABD li insanlarda kabahat yok sizin dizide iş yok :) mesela PLL sözkonusu olursa ABD nin yarısı o gün sokaklardan çekiliyor hattta sokaklar kimi şehirlerde boşalıyor kediler bile tv karşısına geçiyor :)

OzaN Galiba revenge 13 bölüm olacak mış ne kadar doğru bilemem ama türk forumlarında öyle konusuluyor acaba haberini açsam mı
@Forumdash
@xemrexxx belkide senaryo o yüzden hızlı ilerliyor
bizim türk versiyonu bitti onlarda da dizi erken final yapar :) emily i başka dizilerde görmek sevmek isteriz :)

haberini duyardık lo kısalsa :X
reklam vermek yasak mı bilmiyorum :X
dizifilm

ABD li insanlarda kabahat yok sizin dizide iş yok :) mesela PLL sözkonusu olursa ABD nin yarısı o gün sokaklardan çekiliyor hattta sokaklar kimi şehirlerde boşalıyor kediler bile tv karşısına geçiyor :)

bizim türk versiyonu bitti onlarda da dizi erken final yapar :) emily i başka dizilerde görmek sevmek isteriz :)
vayy satış koydun hemen :D

tüm övgüler hannoşa spoşa bundan sonra :)
bir daha senle dizi izlemeyeceğim valla :kiki: ne zaman bir kadını begensem kötülüyorsun ,mad men : betty , revenge : emily-victoria daha demin satış koydun hatta , TWD : lori , sen maggie daha çok seviyorsun loriye genç değil dedin :):)

thumbnail_1400356128.jpg

FOX, NBC ve CBS'te spor müsabakalarının yayınlanmasıyla bu Pazar ulusal kanallar epey boş kaldı.

ABC'nin dizileri de ciddi düşüş yaşadılar bu haftada. Once Upon a Time, Resurrection ve Revenge ciddi düşüşlerle yerlerini aldılar. Once Upon a Time'ın düşüşe rağmen durumu iyi gözükse de diğer dizilerin durumu kritik.

CBS'in dizileri Madam Secretary ve The Good Wife ise istikrarlı bir şekilde yollarına devam ediyorlar.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
07:00CBSNFL Football (Colts/Steelers) - Live5.8/1820.47
FOXWorld Series Game 5 (7-11PM)3.0/810.99
NBCFootball Night in America Part 1 - Live1.4/55
ABCStar Wars Rebels - Tekrar0.6/22.54
07:30NBCFootball Night in America Part 2 - Live2.0/66.31
08:00NBCFootball Night in America Part 3 - Live4.6/1312.76
CBS60 Minutes2.4/713.46
ABCOnce Upon A Time2.3/66.61
08:30NBCSunday Night Football (Packers/Saints) - Live (8:30-11PM)6.4/1717.2
09:00CBSMadam Secretary1.5/411.59
ABCResurrection1.2/34.39
10:00CBSThe Good Wife1.4/49.56
ABCRevenge1.1/34.34
@OzaN Revenge hakkında neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun ?:X

@OzaN Galiba revenge 13 bölüm olacak mış ne kadar doğru bilemem ama türk forumlarında öyle konusuluyor acaba haberini açsam mı
@Forumdash
@xemrexxx belkide senaryo o yüzden hızlı ilerliyor
22 bölüm diye biliyorum ben. Resurrection 13 bölüm olacak. :)

bir daha senle dizi izlemeyeceğim valla :kiki: ne zaman bir kadını begensem kötülüyorsun ,mad men : betty , revenge : emily-victoria daha demin satış koydun hatta , TWD : lori , sen maggie daha çok seviyorsun loriye genç değil dedin :):)

Neredeyse 1 reytingin altına düşecek nesine olumlu düşüneyim? Rakamlar öyle. :D Yine de belki 13 bölümlük final sezonu onayı alabilir. 4 sezonluk diziyi ortada bırakmazlar. :):)

22 bölüm diye biliyorum ben. Resurrection 13 bölüm olacak. :)
evt bende öyle biliyorum ama 22 bölüm revenge dizisinin senaryosuna uygun değilmiş hatta bu yuzden dizinin yaratıcı Mike Kelley diziden ayrıldı o ayrılınca 3.sezon çok kötü bir hikaye çıktı , işte bu sezonda ABC hatalarından ders almış 13 bölüm anlaşmışlar gibi duydum türk forum sitesinden
@Forumdash

emily e beğenmiyorum demedim valla iftira atma bana :) emily dünyalar güzelidir ama diziyi götüremedim :)
ama lori gerçekten biraz şey karakter olarak ben prisondaki sarah ı sevmiştim :)
ama şimdi göz var izan var maggie dururken yanında loriyi övecek kadar hain değilim :))maggie başka bir dünya onun yeri ayrı
gerçi maggie lerin hepsi mi güzel olur nerdeyse tüm dizilerdeki maggie ler güzel :)

emily e beğenmiyorum demedim valla iftira atma bana :) emily dünyalar güzelidir ama diziyi götüremedim :)
ama lori gerçekten biraz şey karakter olarak ben prisondaki sarah ı sevmiştim :)
ama şimdi göz var izan var maggie dururken yanında loriyi övecek kadar hain değilim :))maggie başka bir dünya onun yeri ayrı
gerçi maggie lerin hepsi mi güzel olur nerdeyse tüm dizilerdeki maggie ler güzel :)
o mesajımda emily satış koydun demek istedim :D
loriye gelince diziyi sırtlayan oydu 3 sezon , sürekli bebekti ilişkisi filan herkes merakla bekliyordu sadece sem maggie farklı amaçlar için bekliyordun :D
@beyazsoy destere ye güven olmaz ben onu anladım şimdi :D

o mesajımda emily satış koydun demek istedim :D
loriye gelince diziyi sırtlayan oydu 3 sezon , sürekli bebekti ilişkisi filan herkes merakla bekliyordu sadece sem maggie farklı amaçlar için bekliyordun :D
@beyazsoy destere ye güven olmaz ben onu anladım şimdi :D
@destere bir kızı beğenmemesi imkânsız onun için kız olsun camurdan olsun))) şunu begenmedim dediğinde inanma)))