elem kederde son noktaOlaylar çok klişe değil mi sizce?Şimdi bu telefonla konuşup bankaya para yatırmaya giden kızı duyan kötü adam sahnesi Akasya Durağı'nda bile birçok kez işlendi.
![]()
Elem keder değil dizi güzel ama işlenen çoğu konu KLİŞE.elem kederde son nokta![]()
de get nesi klişeElem keder değil dizi güzel ama işlenen çoğu konu KLİŞE.![]()
En iyi sen anlarsın bu totis senaryodan. Bankaya yatırılmak için giden para illa çalınır. Kazık atan sevgili illa geri gelir))Elem keder değil dizi güzel ama işlenen çoğu konu KLİŞE.![]()
Aynen bende bunu diyorum çok işlendi dizilerde bu konular.En iyi sen anlarsın bu totis senaryodan. Bankaya yatırılmak için giden para illa çalınır. Kazık atan sevgili illa geri gelir))
lö fırat çelik in diziden çıkmayacağı belli zati geri gelmemesini beklemek saçma olurduEn iyi sen anlarsın bu totis senaryodan. Bankaya yatırılmak için giden para illa çalınır. Kazık atan sevgili illa geri gelir))
Gelirse dizi totis olur. Adam kerizlemedigi kız kalmamış kızı dugunde bırak git sonra geri gel oldu))))lö fırat çelik in diziden çıkmayacağı belli zati geri gelmemesini beklemek saçma olurdu![]()
adam dizinin afişinde yer alıyor tabi kalacakGelirse dizi totis olur. Adam kerizlemedigi kız kalmamış kızı dugunde bırak git sonra geri gel oldu))))
Uff be emre bir kez de yazdığımi bir kerede anla)))) elbette ben de biliyorum fırat çelik figüran değil. Sen bu senaryoyla getirirsen klişe olursun totis olursunadam dizinin afişinde yer alıyor tabi kalacak)
izleyen kitle adamın gitmeyeceğini bildiği için totişliğe etkisi olmazUff be emre bir kez de yazdığımi bir kerede anla)))) elbette ben de biliyorum fırat çelik figüran değil. Sen bu senaryoyla getirirsen klişe olursun totis olursun
Senaryo totis be reyting için degilizleyen kitle adamın gitmeyeceğini bildiği için totişliğe etkisi olmaz))
totişe izleyici karar verirSenaryo totis be reyting için degil
Bu hikaye artarsa seyirci tepki verecektirtotişe izleyici karar verir))
sevda da saftirik mi ne .ss