Vurgun - Tanıtım

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,785
Puanı
460
Bir cinayet kaç kişinin hayatını alt üst edebilir?
Blood_Splatter_Texture_by_iEniGmAGraphics.png

Her şey güzel gidiyordu. Gençliğin verdiği heyecanı sonuna kadar yaşayan 5 arkadaşın hayatları tek günde mahvolacak, en yakın arkadaşları cinayete kurban gittiğinde; cevapları ararken etraflarındaki kimseye güvenemeyecek olan dörtlü hayatlarındaki sırları ve şüphenin hayatlarına etkilerini keşfedeceklerdi.
Bu cinayet hepsini belki teker teker öldürecek. Hayatlarındaki vurgundan kurtulamamalarına sebep olacaktı.

Nefessiz okuyacağınız Vurgun, çok yakında FF'da!

@KayıpSehir @yakup09 @cookies @beyazsoy @*YıldırıM* @ozgur2113 @OzaN @EnveR @Yiğitt @Yakamoz-Asi @mrt-06 @xemrexxx @yatutarsa @Bully @berkann @Reytinger @cevaa@monsion15 @batuhankaralar @-KADİR- @ABAY_06 @eros @Arslan Bey @RüzgarGülü @Harunnn60 @kvp-medya @-potterhead- @pompy @Forumdash @BesaleT @Maskeli Fedai @Fks14 @takas @Master.1000 @darksaal @china_shangai @ernkrbyk @AlemTo @soo @*Dream* @S.G.A.T. @gizem ak @xemrexxx @hayret bi şey @berkay1x @vadikızı @sezar @aserat54 @Çiğdem- @Cengo

Bildirim gelmedi. :(

tanıtım merak uyandırıcı, farklı bi üslüpta işlenirse güzel olabilir. Başarılar :)

Bildirim gelmedi. :(

tanıtım merak uyandırıcı, farklı bi üslüpta işlenirse güzel olabilir. Başarılar :)
Teşekkürler, farklı bir kurgu yapmaya çalışıyorum başlangıçtan bitişe tüm bölümlerin ana hikayesi bitti :) Okursanız bayağı ters köşe olacağınızı düşünüyorum :))

Umarım ben izliyorum diye bi aksilik çıkıp yazmaktan vazgeçmezsin. Malum izlediklerimin sonunu göremez oldum :F

Hayırlı olsun. Böyle konular ilgimi çeker. İlk bölümü beğenirsem devam edebilirim belki. :A

Hayırlı olsun üzerinde çalıştıysan güzel iş çıkacak gibi

bekliyorum cnm bize özel mesajtan yazdığın gibi detaylı bir ayzı koysaydın bence
pll dizinin türkçe versiyonu gibi ilgi çekici @xemrexxx ve @destere kaçırmasın bu senaryoyu:kiki::kiki::kiki:

başarılar :X

öldürülen kişi rolünü qÇiğdem- e ver vahşice öldürülsün :F

Bana rakip gelmiyor sizin dizi bitiyor :A

Ayrıca tanıtımın çok iyi olmuş merakla okuyacağım :)
Çok sağol :)