Aserat54 ile Yüz Yüze Yakında Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,586
Puanı
1,061
İlk yapımı Aşkın Alfabesi ile büyük ilgi gören E Yapım'dan bu sefer yepyeni bir program geliyor: aserat54 ile Yüz Yüze.

Forumdaki kullanıcılar ile ilgili bilinmeyenleri ekrana taşıyacak olan yapımda eğlenceli sohbetler sizleri bekliyor olacak. Başvuruları bana özel mesaj göndererek yapabilirsiniz. Lütfen ilginizi esirgemeyin. Program ile ilgili tüm detaylar, FavoriForumum'da olacak.

"aserat54 ile Yüz Yüze", yakında FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!

Aşkın Alfabesi'nin 1. bölümünü izlemek için:
https://fav10.net/forum/threads/aşkın-alfabesi-1-bölüm-yenİ-dİzİ.235396/

Aşkın Alfabesi'nin 2. bölümünü izlemek için:
https://fav10.net/forum/threads/aşkın-alfabesi-2-bölüm.236019/

@cookies, @sürgünüm, @Bully, @FahriyEvcen,@mrt-06, @denizz19, @gözlemci, @sokak sanati, @Çiğdem, @Ice_Cool_23, @ozgur2113, @Harunnn60, @yatutarsa, @OzaN, @Yiğitt, @Forumdash, @ABAY_06, @xemrexxx, @papuleoo, @hayret bi şey, @HachiKo, @Billy Kane, @Yakamoz-Asi, @eros, @kvp-medya, @*YıldırıM*, @KayıpSehir, @hayret bi şey... :)

@aserat54 günü pazarteai sali çarşamba veya persembe olursa büyük ilgi görür :)
@gözlemci senaryonu bu aksam 10 da paylas sende 11 de paylasirsan okuyamam :)

Aşkın Alfabesi de, bu da ilgi görecek inşallah... Başvuruları bana özel mesaj yollayarak yapabilirsin istersen... :)

Başvuru yapmak istersen, bana özel mesaj yollayabilirsin... :)
Yok lo beni alma benim reytingim yok :(
Bu arada pazar yap sen bunu vazgectim diger gunlerden 😉

Neden hiç güvenmiyorsun kendine? :)

Yakında başlayacağım, başvurularını bekliyorum. Gelen başvurular olursa onlardan bir liste yapıp sıraya alacağım, yakın zamanda senin başvurunu da bekliyorum... :)
Beni baskasiyla al o zman benim dizilerimi okuyolar programlarımı falan degil 😉

Neden hiç güvenmiyorsun kendine? :)

Yakında başlayacağım, başvurularını bekliyorum. Gelen başvurular olursa onlardan bir liste yapıp sıraya alacağım, yakın zamanda senin başvurunu da bekliyorum... :)
Biraz bu programlar zorluyor cookiesin dizisini en sonda forumca zorladı ama tns de olsa sadece ab de zorlar gibi ben şu anda hiç mesgul değilim

Tamam bekliyorum :bhr:
Başkalarına da duyurmaya çalışabilirsen çok memnun olurum, bu aralar sorun yaşıyorum da bununla ilgili... :)