FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatta konuşmanın insanı rahatlattığını, sorunların çözülebilir hale gelebildiğini, arkadaşların fikirlerine önem verip dinlemek gerektiğini düşünüyor musun?

Dostum dediğin kişiden bir ağır hatasında vazgeçebilir misin?
Konuşmak insanı rahatlatır ama sorunları her zaman çözmez öyle sorunlar vardır ki ne yapsan çözemezsin.. Arkadaşlarımın fikirlerine önem verir, onları dinlerim ama kendi bildiğimi okurum genelde. Boş fikir veren de çok oluyor ama yapacak bir şey yok. :)

Yaptığı hataya bağlı açıkçası. Dostum dediğin kişiden vazgeçmek öyle kolay değildir ama olmayacak bir şey de değil neler neler görüyoruz bu hayatta. :) Var öyle 1-2 tecrübem. :)

Peki biraz siyaset yapalım son 2 yılda ülkemizde yaşanılan gezi 17 aralık darbe girişimleri ile ilgili ne düşünüyorsun ?

Özel düşünce derken :D

Rapor isterim tabii öncelikle :D

Türkiye'ye kabul edilmeleri yanlıştı. Ama olan oldu artık. Şu an için en iyi çözüm sanırım hepsini belli bir bölgede toplamak olacak yayılmaları iyi olmaz.

Düşünüyorum o halde varım. :F Varoluş soruları beni aşar susma hakkımı kullanmak istiyorum. :A

İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca biliyorum. :)

Çözüm süreci konusunda hükümetin uyguladığı politikaları yanlış buluyorum açıkçası bu kadar tavize gerek yok. :) Tek vereceğim tavsiye PKK'nin kökünü kazımak lazım bunu yapacak gücümüz var. :)

Başkanlık demek istedin sanırım. :A Ülkemizde başkanlık sistemi için uygun bir ortam olmadığını düşünüyorum. Pek hayırlı sonuçlar doğurmaz o kadarını söyleyeyim.

İnsanlıktan nasiplerini almamışlar diyorum.

İkisinin de çoğu zarar. Ortasını bulmak lazım. :D

Modlardan cevaa, editörlerden Reytinger.

Reel hayatında ciddi sorunları olabilir. :A

Kültürlü, aydın, her konuda söyleyecek bir sözü olan insan entelektüel insandır.

Derin bir bilgi birikimin olmazsa deneyimin pek bir anlamı olmaz açıkçası. :D

Lokum. :D

Hiç içmedim sevmem herhalde. :D

Cevahir AVM iyidir ya Şişli'deki. :D Sonra da İstinye Park'ı severim. :) Zor da olsa Çamlıca diyorum. :)

Her insan hata yapar bu yüzden affediciyimdir ama onun da bir sınırı var tabii. :)

Allah bilir. :)

Attila İlhan - Ben Sana Mecburum, Orhan Veli - İstanbul'u Dinliyorum, Nazım Hikmet - Herkes Gibisin. Deneme kitabı sevilir mi yahu :A

Ali Ağaoğlu aklıma geldi direkt. :F

Dinin ideoloji kavramıyla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. :)
düşünüyorum o halde varım iyiymiş. :F LAKİn düşünüyorum ama neden varlığımı çözemiyorum, özümü keşfedemiyorum diye de olabilirdi :A

@xemrexxx reel hayatında ciddi sorunlar mı yaşıyon lo ? :F

cevahir iyidir de baş döndürücü gürültü ve genişliğe sahiptir. :(

boza enfes bi lezzettir, tabii yerinden içicen ist- vefa da. :bhr:

ağaoğlu mu:(( bari hacı sabancı olaydın :A

BU arada mercedes- bmw cevap yok ? :A

düşünüyorum o halde varım iyiymiş. :F LAKİn düşünüyorum ama neden varlığımı çözemiyorum, özümü keşfedemiyorum diye de olabilirdi :A

bana niye soru soruyın :F

Sinema filminde oynamak istermiydin?

Peki biraz siyaset yapalım son 2 yılda ülkemizde yaşanılan gezi 17 aralık darbe girişimleri ile ilgili ne düşünüyorsun ?
Ne düşünmemi isterdin :A

Cevahir cidden çok kalabalık oluyor ama seviyorum ya köpek balığına binmek çok zevkli. :F

Nasıl atlamışım o soruyu :A Açık ara BMW diyorum sürüş konforu çok iyi. :A Mercedes de güzel ama daha çok orta yaş ve üstüne hitap ettiğini düşünüyorum. BMW genç arabası. :D

Sinema filminde oynamak istermiydin?
Cazip bir teklif alırsam neden olmasın. :A

Kısa kısa sorular geliyor sana. :D @Bully

En sevdiğin çizgi film?

Kısa kısa sorular geliyor sana. :D @Bully

En sevdiğin çizgi film?
Bana böyle sorularla gelin. :A

Jetix'te baya izlerdim zamanında hemen hemen hepsini severdim yani say say bitmez şimdi. :D Onların dışında Beyblade, Pokemon ve Tom ve Jerry'i sayabilirim şu an izlediğim bir çizgi film yok. :D

Bana böyle sorularla gelin. :A

Jetix'te baya izlerdim zamanında hemen hemen hepsini severdim yani say say bitmez şimdi. :D Onların dışında Beyblade, Pokemon ve Tom ve Jerry'i sayabilirim şu an izlediğim bir çizgi film yok. :D
Aynen bende çok izlerdim Jetix'i önceki adı FoxKids'di. :D

Uğurlu sayın var mı? :D

FoxKids, Jetix efsanedir ya kaldıranlar utansın ne güzel izliyorduk. ss

Uğurlu sayım 7. :D 7.ayın 7.günü doğdum. :D
:F Çok tekrar veriyordu ama ben de 7/24 izliyordum. :D (Gece kapanıyordu tabii:D)

Oha. 😱 Sarışın mı, esmer kızlardan mı hoşlanırsın?

:F Çok tekrar veriyordu ama ben de 7/24 izliyordum. :D (Gece kapanıyordu tabii:D)

Oha. 😱 Sarışın mı, esmer kızlardan mı hoşlanırsın?
Jetix şu an olsa izlerim yani açık ve net bir şekilde söylüyorum. :D

Duruma göre değişiyor ama sarışın kızlar daha çok ilgimi çekiyor açıkçası. :D

Jetix şu an olsa izlerim yani açık ve net bir şekilde söylüyorum. :D

Duruma göre değişiyor ama sarışın kızlar daha çok ilgimi çekiyor açıkçası. :D
Aynen bende izlerim. :A Oradaki Mumya çizgi filmi çok güzeldi ben Foxkids zamanında daha çok beğeniyordum ama. :X

Hmm. :A Gözlük kullanıyor musun?

Aynen bende izlerim. :A Oradaki Mumya çizgi filmi çok güzeldi ben Foxkids zamanında daha çok beğeniyordum ama. :X

Hmm. :A Gözlük kullanıyor musun?
Tutenstein'i diyorsun galiba çok iyiydi evet. :D Onun dışında Afacan Louie, Jim Button, Ajan Köpekler, Afacan Dennis, Prenses Sissi, Shaman King, Nascar Yarışçıları, Galactic Football, X-Men, Sonic, ATOM, Witch, Power Rangers serileri de çok iyiydi. :D Sayamadıklarım çoktur daha. :(

Gözlük bir süre kullandım yıllar önce. Şaşılık vardı bende ama ameliyat oldum çözüldü o problem. :)

Tutenstein'i diyorsun galiba çok iyiydi evet. :D Onun dışında Afacan Louie, Jim Button, Ajan Köpekler, Afacan Dennis, Prenses Sissi, Shaman King, Nascar Yarışçıları, Galactic Football, X-Men, Sonic, ATOM, Witch, Power Rangers serileri de çok iyiydi. :D Sayamadıklarım çoktur daha. :(

Gözlük bir süre kullandım yıllar önce. Şaşılık vardı bende ama ameliyat oldum çözüldü o problem. :)
Evet onu diyorum. :D Hepsi de maşallah isim olarak aklında kalmış bunlara ek olarak Dedektif Gecıt ( :( ) eklenebilir. :D

Aaa geçmiş olsun. :( Trafikte küfür eder misin? :F

Evet onu diyorum. :D Hepsi de maşallah isim olarak aklında kalmış bunlara ek olarak Dedektif Gecıt ( :( ) eklenebilir. :D

Aaa geçmiş olsun. :( Trafikte küfür eder misin? :F
Dedektif Gadget da iyiydi ama ilki iyiydi sonradan yeni serisini çıkardılar ilkinin yerini tutmadı bence. ss

Saol. :(

Trafikte küfür ederim evet 1 kez arabadan inip kavga etmiştim birisiyle. :A Fiziksel temasa girmeden sözlü olarak hallettik. :F Ama trafikte neyin nolacağı belli olmuyor arabada cop, beyzbol sopası gibi itemler bulundurmak lazım. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy