Maskeli Fedai
Favori Üye
Kılıçdaroğlunu geçse yeter kimse halkın adamını deviremeztek başına iktidar olur![]()
Kılıçdaroğlunu geçse yeter kimse halkın adamını deviremeztek başına iktidar olur![]()
rıza baba da mı aday olmuş 😱Kılıçdaroğlunu geçse yeter kimse halkın adamını deviremez![]()
Davutoğlunu kastettim ben yalnızrıza baba da mı aday olmuş 😱
halkın adamı diyince akla rıza baba gelir bu ülkedeDavutoğlunu kastettim ben yalnız![]()
Rıza baba da kimmişhalkın adamı diyince akla rıza baba gelir bu ülkede![]()
o halkın adamı bi kereRıza baba da kimmişadamın seveni bile yok
![]()
Yok artık panpa israilin adamı iyice saçma oldu.Adamlar İsraile kafa tutuyor be )))o halkın adamı bi kere) israilin adamlarını sevenler anlamaz
))
işte hep israil oyunları bunlarYok artık panpa israilin adamı iyice saçma oldu.Adamlar İsraile kafa tutuyor be )))
İsrail adamını çok seviyor ki gezi 17 aralık 25 aralık operasyonlar ses kayıtları montajlar dublajlar sokak olayları kobane protestoları bunların hepsi tesadüf zaten.İsrailin en büyük düşmanı şu anda Erdoğan.Ve yıkmak için son kozları olan ışidi sahaya sürdülerişte hep israil oyunları bunlarXX
pompy senaryosu resmenİsrail adamını çok seviyor ki gezi 17 aralık 25 aralık operasyonlar ses kayıtları montajlar dublajlar sokak olayları kobane protestoları bunların hepsi tesadüf zaten.İsrailin en büyük düşmanı şu anda Erdoğan.Ve yıkmak için son kozları olan ışidi sahaya sürdüler
Bunlar senaryo değil yalnız gerçekte yaşanmış olaylar panpa bunlara tesadüf diyorsan sen bilirsinpompy senaryosu resmen![]()
Hürrem rolü bir başkasına da gidebilirdi. ssşans ile başar arasında fark var![]()
yüzlerce kişi incelenmiş 1.5 yılda meryem gitmiş rol demek ki başkasına gidemezmişHürrem rolü bir başkasına da gidebilirdi. ss