aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum bendünyaya tanıtılıyor şimdi asıl senin son kullanma tarihin geçti küflendin
![]()
aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum bendünyaya tanıtılıyor şimdi asıl senin son kullanma tarihin geçti küflendin
![]()
de get bizi mi kandırıcanaaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum ben![]()
aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum ben![]()
de get meryemin yanına özcan gibi bir yeteneksiz yakışmaz@xemrexxx hayirli uğurlu olsun insallah dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu super olur
Kaderimin yazıldığı güne yaptığı kadroyu bunada yapsa yeter 😉
Meryem de o kadar alacak ne olmuş.vıyy melun sen mahona bak dizisi 3 aliyi![]()
nereden belli daha dizinin kadrosu ve senaryosu yok ortadaMeryem de o kadar alacak ne olmuş.![]()
Yan kadroyu kastettim melun 😉de get meryemin yanına özcan gibi bir yeteneksiz yakışmaz![]()
hayran mıBi kaç hayranı özel bi alkışlama yapmış diye kutlama mı oldu şimdi![]()
Daha sabah paylaştın bunu hatta ben korkmuştum, kendini tekrar ediyon.Ekli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
hayır o afişi paylaşmadım .ss zaten afiş 51 dk önce paylaşılmış ben nasıl sabah paylaşmış olabilirim.ssDaha sabah paylaştın bunu hatta ben korkmuştum, kendini tekrar ediyon.
Ceyda'm varsa izlerim.![]()
Afiş baya iyi olmuş hazırlayanın emeğine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
Afişin üstündeki Meryem fotosunu diyorum.hayır o afişi paylaşmadım .ss zaten afiş 51 dk önce paylaşılmış ben nasıl sabah paylaşmış olabilirim.ss
azıcık kalite görüyon işteAfişin üstündeki Meryem fotosunu diyorum.![]()
genel bir sorun var zaar bana da @ozgur2113 ün mentionları gelmiyi@xemrexxx emrecim bazı mentionların gelmiyor yeni görüyorum,Hayranları bilmemde emryem çok iyi duruyor gene![]()
![]()
azıcık kalite görüyon iştehem aynısı değildir
![]()