okan yalabıkla olursa total 6 reyting ab 16 reyting alır diziEngin olursa izlemem, Kıvaç olursa izlerim yada Alican'da iş görür belki Okan Yalabık götürür.![]()
okan yalabıkla olursa total 6 reyting ab 16 reyting alır diziEngin olursa izlemem, Kıvaç olursa izlerim yada Alican'da iş görür belki Okan Yalabık götürür.![]()
okan yalabıkla olursa total 6 reyting ab 16 reyting alır dizi![]()
yanlarına da hatice aslan,halil ergun ve filiz ahmetOlsun işte.![]()
yanlarına da hatice aslan,halil ergun ve filiz ahmet![]()
neden olmasınTam benlik olur ama olmaz bee.![]()
arapların beğendiği oyunculardan biri işşteAfişteki cast güzelmiş de iu papyonlu oğlancığı çıkaramadım ???
Ben en basindan beri meryemin dizisinde minenin olmasini istiyorum bu dizi içinde mine icinde hayirlisi olur kadroyu minemle guclendirirlerEkli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
İtici.![]()
aaaa engin akyürekmi yakısıklı değil itici 😱😱😱nealakası var misal meryem ve kenan imirzalıoğlu zinhar olamaz meryem ve kerem bursin de olmaz meryem ve murat yıldırım da olmazuzar da gider
![]()
bence iyi oyuncu itici değil ama yakışıklığını bilemem sen bilicen orasınıaaaa engin akyürekmi yakısıklı değil itici 😱😱😱
özellikle kara para aşktakı yeni imajı harika bence kıskanmayınn şu adamı![]()
melun geldi hemen .ss ilgiden sıkılmıştır benceMeryem'in partiye zorla katılmış bir hali var sanki.![]()
Etiketlememiş bir de ama elem kederin kokusunu alırım ben.melun geldi hemen .ss ilgiden sıkılmıştır bence![]()
neyse senin nur ya da musti 10 yıl gidemez cannesaEtiketlememiş bir de ama elem kederin kokusunu alırım ben.
Davetliler benim kafadan olsa hiç sıkılmazdı.![]()
Şanslı kadın.neyse senin nur ya da musti 10 yıl gidemez cannesa![]()
Meryem kim siyasi parti kurmak kim o ancak Kılıçdaroğlu amcasıyla yarışırde get bizi mi kandırıcan[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] bu partiden sonra siyasi parti kuracakmış [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] oalra öğrendikleriyle @destere nin tayyip amcasını devirecekmiş
![]()
aaaa engin akyürekmi yakısıklı değil itici 😱😱😱
özellikle kara para aşktakı yeni imajı harika bence kıskanmayınn şu adamı![]()
tek başına iktidar olurSon fotoğraf hakikaten berbat çıkmış.Kurbağaya benzemiş
Meryem kim siyasi parti kurmak kim o ancak Kılıçdaroğlu amcasıyla yarışır![]()