17 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy aklımdan geçeni yazmış Karagül içi boş heyecan yapmak için karakterleri fantastikliğe sürükledi her hafta birinin başına bi şey geliyor uçurumdan atlama, silah çekme vb. İzleyici de yavaş yavaş bu kuru heyecandan sıkılmaya başlamış olabilir özellikle AB izleyicisi. :)
Haklisin AB seyircisi için bu dizide izleyecek bir şey güldür güldür cumaya oturursa hem medcezir özelikle karagulden AB seyircisi bırakmaz. Ben çocuğun neden intihar ettiğini anlamadım babasının ölümden kendini mi sorumlu tuyordu da intihar etti yoksa babası ikinci kez ölünce dayanamadiysa çık saçma olmuş ilkinde intihar edeydin ya))))

Haklisin AB seyircisi için bu dizide izleyecek bir şey güldür güldür cumaya oturursa hem medcezir özelikle karagulden AB seyircisi bırakmaz. Ben çocuğun neden intihar ettiğini anlamadım babasının ölümden kendini mi sorumlu tuyordu da intihar etti yoksa babası ikinci kez ölünce dayanamadiysa çık saçma olmuş ilkinde intihar edeydin ya))))

Babasıyla küs gittiği ve onu bırakıp gittiği için galiba geçen bölüm o sebepleydi.:F

Haha bilemem ki. :F Dizi BİÜ'ye döndü. :A

Gelecek haftada Kadriye Ana uçurumdan atlar artık. :F @RevaN

Umarım ab seyircisi arka sokaklara kayar

Bu da mantıklı intihar sebebi değil tabi. zorlamislar o sahneyi sanırım barışmak için öbür dünyaya gidip helallik alma niyetindeydi))))

Ben genel olarak bir kaç sahneye baktım öyle bir şeyler oluyordu zaten cenazeye gştmiyormuydu neydi kendini suçluyor babasının ölümünden.:F

İzlemedin mi? studio da çekiliyor hepsi amatörce bi uçurum sahnesinde insanin ayağı kayıp düşmez mi ya)))
Ama ben hatırladım şimdi. BİÜ'nün set fotoğraflarını paylaşıyordum Harun uçurumdan aşağı tutunmuş belinden halatla bağlanmıştı hepsi bence stüdyo değildir yani. :D

Bu karagül ab oluyorsa arka sokaklar ağır ab olur twitterdan denekleri ölçenlerin çocuklar olduğunu anladım modern çocuklar seyrediyor doğuda taksimde esnaf ali koç felan seyrediyor

Karagül AB değil ki)) ali koca iftira atma))))

Ama ben hatırladım şimdi. BİÜ'nün set fotoğraflarını paylaşıyordum Harun uçurumdan aşağı tutunmuş belinden halatla bağlanmıştı hepsi bence stüdyo değildir yani. :D
Tabi full studio değil. Uçurumdan bir kaç sahne alıyorlar tehlikeli kurtarma sahneleri falan studioda tamamlanıyor

Haha bilemem ki. :F Dizi BİÜ'ye döndü. :A

Gelecek haftada Kadriye Ana uçurumdan atlar artık. :F @RevaN
@beyazsoy Oğlan kız intihar ettiği için intihar etmek istedi, kızın annesi kız intihar etmek istediği için kendini bıcakladı, onun oğlu annesi kendini bıcakladığı için kendini arabanın altına attı, babası da oğlu öyle yaptığı için kendini astı, babasının sebgilisi de adam öyle yaptı diye herkes atlıyor ben de atlıcam benim başım kelmi dedi ve o da uçurumdan atladı. Karışık değil aslında senaryo. :)

Bugün bir uçurumdan atlamak nedir ki zaten arabayla 10 dakikalık yol. İsteyen atlayabiliyor. :)

@beyazsoy Oğlan kız intihar ettiği için intihar etmek istedi, kızın annesi kız intihar etmek istediği için kendini bıcakladı, onun oğlu annesi kendini bıcakladığı için kendini arabanın altına attı, babası da oğlu öyle yaptığı için kendini astı, babasının sebgilisi de adam öyle yaptı diye herkes atlıyor ben de atlıcam benim başım kelmi dedi ve o da uçurumdan atladı. Karışık değil aslında senaryo. :)

Bugün bir uçurumdan atlamak nedir ki zaten arabayla 10 dakikalık yol. İsteyen atlayabiliyor. :)
Bak böyle daha mantıklı )))

Alemsin RevaN ya. :F