17 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş, tebrikler. Show Cuma gününü de kurtardı böylelikle. :) Zamanla AB'de zirveyi alabilir oranlar çok yakın çünkü. @RevaN daha sana geçen dememiş miydim? Yalan Dünya için en uygunu Cuma bu günde komedi ve AB boşluğu var artık diye demiştim. :)

Fatih Harbiye yükselmezse Roman Havası Cumartesi olabilir ne diyorsun @semre ? Pazar'a da Acil Servis gelir. Fatih Harbiye Cumartesi PT2'de iyi gidebilir. :)

Arka Sokaklar TOTAL'de 5 reytingin üstüne çıkmış, sevindim. :)

Medcezir ve Karagül'e de tebrikler. :)
Fatih Harbiye Ocak final var Koliba İle yeni dizi yapacak Kadir Dogulu showda ekrana gelecek roman havasi pazar gunleri olcak Acil Servis bilmiyom ama bu 2dizi disindada bir cok dizi oldugu icin bilemem Focus Filmden de dizi aldi show tv cok dizi var bekliyin

Karagül çok iyi gitmiş, tebrikler. Bu bölüm sonlara doğru yeni karakterler geldi, çok heyecanlıydı. Haftaya daha da iyi olacak. :)
Bu Tarz Benim Show'un gururu resmen. :) Hep yükseliyor, düşüş yok. Tebrikler. Bugün Gala Gecesini bekliyoruz. :)

Karagül eski oranlardan uzak ama zirvede yinede tebrikler
medcezir 2 grupta 6 reyting dizi vasat bu oranlar bile fazla

Arka Sokaklar için en iyisi günlük dizi olması @RevaN :)
Medcezir'in 6 reyting seytinde izlenmesinin tek suçlusu Ece Yörenç. Mira - Yaman ilişkisini o kadar bozdu ki izleyici sıkıldı artık.
Güldür Güldür ise çok başarılı bir program. Bu oranları farzlasıyla hakediyorlar :)
Karagül çok başarılı devam ediyor. Nerdeyse 10 reyting çok iyi. :)

karagül kıl payı vadiyi geçmiş 0.7 ile eğer o son reklamı kanal d koymasaydı durduk yere zirvedeydik
medcezirin bu oranları almasına şaşırıyorum senaryo namına hiçbişey yok dizide beyaz karanfil gelince çökmesini bekliyorum
perşembenin ne kadar zor bir gün olduğunu şu tablodan bile anlayabiliyoruz güldür güldür perşembe vadinin özetini geçemiyor cuma daha ilk haftasından şov yapmış zaten belliydi diğer günler tekrarı perşembe yeni bölüm kadar alıyordu
asla bir çok güzel hareketler bunlar olamaz yanından bile geçemez ama ali sunal hatrına ses çıkarmıyorum :D

@RevaN yalan dünyanın hiçbir gün hiçbir saatte iş yapacağını sanmıyorum çoktan bitmiş bi iş bana göre kanal d de nereye koyacağını şaşırıyordur eminim rtg oranları çok düşük totalde neredeyse etkisiz eleman kanal ab grubundan faydalanmak istese bile hiç kimse p1 de çok az izlenmek istemez
yalan dünyanın p1 olması demek kafadan ilk 10 dışı olmak demek totalde

Kim gelirse gelsin Beyaz Karanfil'in çok tutmasını falanda istemiyorum ama bu dizi ne zaman başlarsa başlasın tutar

karagül kıl payı vadiyi geçmiş 0.7 ile eğer o son reklamı kanal d koymasaydı durduk yere zirvedeydik
medcezirin bu oranları almasına şaşırıyorum senaryo namına hiçbişey yok dizide beyaz karanfil gelince çökmesini bekliyorum
perşembenin ne kadar zor bir gün olduğunu şu tablodan bile anlayabiliyoruz güldür güldür perşembe vadinin özetini geçemiyor cuma daha ilk haftasından şov yapmış zaten belliydi diğer günler tekrarı perşembe yeni bölüm kadar alıyordu
asla bir çok güzel hareketler bunlar olamaz yanından bile geçemez ama ali sunal hatrına ses çıkarmıyorum :D

@RevaN yalan dünyanın hiçbir gün hiçbir saatte iş yapacağını sanmıyorum çoktan bitmiş bi iş bana göre kanal d de nereye koyacağını şaşırıyordur eminim rtg oranları çok düşük totalde neredeyse etkisiz eleman kanal ab grubundan faydalanmak istese bile hiç kimse p1 de çok az izlenmek istemez

Kim gelirse gelsin Beyaz Karanfil'in çok tutmasını falanda istemiyorum ama bu dizi ne zaman başlarsa başlasın tutar​
beyaz karanfil asla tutmaz :D @takas

Kim gelirse gelsin Beyaz Karanfil'in çok tutmasını falanda istemiyorum ama bu dizi ne zaman başlarsa başlasın tutar
beyaz karanfil asla tutmaz :D @takas
asla asla deme :D tutar aga aklım ve mantığım böyle diyor ama tutmazsa da bahadır cüneyt
abdülhey kara hepsi çökecek bu da çok sevindirici bi gelişme olmuş olacak :kiki:

bu arada guldur guldurun resmi hesabinda sadece bu haftalik 2 gun diyodu bi ratinglerinden sonra kararlarindan vazgecerler herhalde

asla asla deme :D tutar aga aklım ve mantığım böyle diyor ama tutmazsa da bahadır cüneyt
abdülhey kara hepsi çökecek bu da çok sevindirici bi gelişme olmuş olacak :kiki:
valla bence ilk bolumler vadi gaziyla 3-5 bisiler alir sonra yavas yavas coker :D yav bide cevaplaya basiyorum mesaji kopyaliyo sonuna etiketlemekle ugrasiyorum nasil direk cevap vercem :D @takas

bu arada guldur guldurun resmi hesabinda sadece bu haftalik 2 gun diyodu bi ratinglerinden sonra kararlarindan vazgecerler herhalde
bence eğer 1 gün yapacaklarsa illa çarşamba cuma cumartesi pazar salı her gün boş show un zaten :D diğer tüm günler daha yüksek reyting alır

keşke star reaksiyonu perşembe ye , atv de beyaz karanfil i perşembeye koysaydı ne güzel olurdu @takas aga değil mi :A

Medcezir ab'de 7-8 almalıydı dünkü bölüme göre bu oranlar çok yetersiz.

valla bence ilk bolumler vadi gaziyla 3-5 bisiler alir sonra yavas yavas coker :D yav bide cevaplaya basiyorum mesaji kopyaliyo sonuna etiketlemekle ugrasiyorum nasil direk cevap vercem :D @takas
Ben bulamadım o tweeti? :(

bence eğer 1 gün yapacaklarsa illa çarşamba cuma cumartesi pazar salı her gün boş show un zaten :D diğer tüm günler daha yüksek reyting alır
Çarşamba, Salı, Cumartesi olmaz dolu. :D Ama dediğin çok doğru 1 gün olacaksa eğer Cuma'ya alsınlar Perşembe kendini gösteremiyor program bence de.

mesajların çorba gibi aga alıntı yapamıyosun :D bu dizinin avantajlarını sayayım
kaçakta sadece memati vardı ve senaryosu çok güçlü falan değildi yani buna rağmen tuttu dizi
ama burda hem senaryosu sağlam olacak cüneyt falan yazıyo. hemde abdülheyin yanında kara ve zaza dayı var hatta deli hikmet bile var yani çok daha avantajlı
bu dizi reaksiyondan daha yüksek reyting alacaktır reaksiyondaki oyuncuların dizilerinin reytingleri sürünüyordu o dizi tutarsa senaryosuyla tutar

Ama eğer abdül ve karanın vadiyi satışından dolayı bazı kesimler tavır alırsa o zaman şapa oturabilirler :kiki:

bence eğer 1 gün yapacaklarsa illa çarşamba cuma cumartesi pazar salı her gün boş show un zaten :D diğer tüm günler daha yüksek reyting alır​
harbiden ya showdaki luks kimsede yok nasil olsa hergun bos koy istedigin yere :D @takas

keşke star reaksiyonu perşembe ye , atv de beyaz karanfil i perşembeye koysaydı ne güzel olurdu @takas aga değil mi :A
keşke aga keşke görürdük o zaman erkekliklerini :D

harbiden ya showdaki luks kimsede yok nasil olsa hergun bos koy istedigin yere :D @takas
lükse bak :kiki:

Çarşamba, Salı, Cumartesi olmaz dolu. :D Ama dediğin çok doğru 1 gün olacaksa eğer Cuma'ya alsınlar Perşembe kendini gösteremiyor program bence de.
evet aga perşembe çok zor bi gün bak mesela kocamın ailesi dizisi de çarşamba olsa zirveyi alır ben foxun yerinde olsam o diziyi çekerim çarşambaya bomboş bir gün
perşembe yükselmesi imkansız sınırları belli sıralaması belli yani dizi 5 alır taş çatlasın 6 ötesi yok
Ama çarşamba daha da yükselebilir bence 7 bile alabilir
güldür güldür içinde aynı şey geçerli vadi gelmeden önce 7 almıştı hatırladığım kadarıyla

Çarşamba, Salı, Cumartesi olmaz dolu. :D Ama dediğin çok doğru 1 gün olacaksa eğer Cuma'ya alsınlar Perşembe kendini gösteremiyor program bence de.​
valla ben takip ettigim icin gordum galiba dun yazmislardi

Karagül ucuz intihar ve uçurumdan atlama sahnesiyle reyting devşirme işine girdi. bu da gösteriyor ki artik deniz bitmiş yavaş yavaş düşmeye yakın. Boyle diziler birden dusmez yavas yavas erir.

Cuma günü ne kadar reytingler iyi olsa da dizi boşluğu var. Beyaz karanfil iyi çıkarsa dengeler değişebilir.
Medcezi de bu boşluktan yol alıyor yoksa onda da bir numara kalmamış durumda

Bana da öyle geliyor ama benim anlatmak istediğim Arka Sokaklar PT2 olmalı. Gündüz kuşağında bile izlenilen bir dizi Arka Sokaklar, PT2`de daha iyi gider, ama Yalan Dünya PT2`de çok köte gider. Kimse komedi izlemek için o kadar geç saate kalmaz.

Artı olarak Yalan Dünya`nın 23.15`te bitme gibi bir derdi olamaz çünkü komedi. 22.30`a kadar ya da 22.15`e kadar sürebilir sonrasında Arka Sokaklar girer. Ama Arka Sokaklar 23.15`e kadar sürmeli yoksa çöker. O saatte Yalan Dünya olur mu?
Revan ne yaptın ya arka sokakları çocuklar izliyor pt2 de olur mu aksine yalan dünya pt2 de iyi gider bak gecen sene hoş geldin arkadaşım ptt 2 de iyi gidiyordu.