Gördüm.Ben bulamadım o tweeti?
Çarşamba, Salı, Cumartesi olmaz dolu. Ama dediğin çok doğru 1 gün olacaksa eğer Cuma'ya alsınlar Perşembe kendini gösteremiyor program bence de.
valla ben takip ettigim icin gordum galiba dun yazmislardi
Gördüm.Ben bulamadım o tweeti?
Çarşamba, Salı, Cumartesi olmaz dolu. Ama dediğin çok doğru 1 gün olacaksa eğer Cuma'ya alsınlar Perşembe kendini gösteremiyor program bence de.
valla ben takip ettigim icin gordum galiba dun yazmislardi
Çarşamba o dizi dağılır. K. Ailesi kadın aile dizisi başka rakibi olmadığı için perşembe izleniyorevet aga perşembe çok zor bi gün bak mesela kocamın ailesi dizisi de çarşamba olsa zirveyi alır ben foxun yerinde olsam o diziyi çekerim çarşambaya bomboş bir gün
perşembe yükselmesi imkansız sınırları belli sıralaması belli yani dizi 5 alır taş çatlasın 6 ötesi yok
Ama çarşamba daha da yükselebilir bence 7 bile alabilir
güldür güldür içinde aynı şey geçerli vadi gelmeden önce 7 almıştı hatırladığım kadarıyla
aramızda kalsında var aga bence çarşamba dağılmaz da dağıtır vadinin olduğu gün totalde bir dizinin 6 alması çok zor artıkÇarşamba o dizi dağılır. K. Ailesi kadın aile dizisi başka rakibi olmadığı için perşembe izleniyor
Aramızda kalmasın senaryo namına birşey kalmadı zaten onun boslugunu doldurduruyor kocanın ailesi yaz dizisi yoksa sıfırdan kurtlar karşında hic bir dizi bu oranı alamazaramızda kalsında var aga bence çarşamba dağılmaz da dağıtır vadinin olduğu gün totalde bir dizinin 6 alması çok zor artık
aga bence çarşamba olsa 7 yi geçer belki 7 olmasa bile 6 rahat alırAramızda kalmasın senaryo namına birşey kalmadı zaten onun boslugunu doldurduruyor kocanın ailesi yaz dizisi yoksa sıfırdan kurtlar karşında hic bir dizi bu oranı alamaz
Çarşambada bir şey yok değil, güçlü dizi yok ama her dizi ortalama boyle olunca reyting dağılıyor. Bu dizi de güçlü değil dağılan reytingden kendine bir şey kalmaz. Perşembe erkekler vadi izliyor kadın ve çocuklar ne izleyecek onlarda kocanın ailesine yoneliyor. Çarşamba sadece güçlü bir dizi alır başını götürür sıradan bir dizinin şansı yokaga bence çarşamba olsa 7 yi geçer belki 7 olmasa bile 6 rahat alır
çarşamba bişey yok ki 5 le birinci çıkıyor ben 2 yıldır vadi gününde totalde 6 alabilen bir dizi hatırlamıyorum
bence var aga şansıÇarşambada bir şey yok değil, güçlü dizi yok ama her dizi ortalama boyle olunca reyting dağılıyor. Bu dizi de güçlü değil dağılan reytingden kendine bir şey kalmaz. Perşembe erkekler vadi izliyor kadın ve çocuklar ne izleyecek onlarda kocanın ailesine yoneliyor. Çarşamba sadece güçlü bir dizi alır başını götürür sıradan bir dizinin şansı yok
Ab'de zirvede ya işte Mert'e bişey olmadığı zaten bölümde daha ilk saniyesinden belli oldu, gizem yapmadılar yani bölümün hikaye onun üzerine kurulu değildiKaragül yine tebriği haketmiş. Total ve Abc'de şahane oranlarla zirvede. Hatta haftalıklardada aynı durum söz konusu galiba totalde.
Medcezir 5-6 arası dolanıyor. Ab'side düşük bence. Abc'de en iyi oranlara sahip. Yani Mert'e rağmen bu olmadı bence pek ümitlenilmesin artık diziden yani zirve ümidini kastediyoruz. Ama bunda Güldür Güldür'ün payı olabilir. Dizi yükselmeliydi çünkü.
Ab'de zirvede ya işte Mert'e bişey olmadığı zaten bölümde daha ilk saniyesinden belli oldu, gizem yapmadılar yani bölümün hikaye onun üzerine kurulu değildi
Karagül gayet iyi gitmiş ama onun da oranları her dizi gibi geçen sene oranlarına nazaran düşük.
Arka Sokaklar vasat. Total'de fena değil ama Ab'yi de işin içine katınca Kanal D için hiç yeterli değil.
Mert'le pek alakası yoktu bölümün Eğer Mert'in üzerinden gizem yapsalar reytinglerde bayağı etkisi olurdu, hatta sezonun en sıkıcı bölümlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Zaten geçen sezon son bölüm düşmüştü bu reytingler bence hiç fena değil Karagül'de ise Murat beklenen etkiyi yapmadı bence geçen sezon herkes bunu bekliyordu ama panel değişimi ya da aynlış senaryo/kurgu politikası diyebiliriz.Geçen sezon 8 ile zirvedeydi sezonuda 8.5 ile falan açmıştı ab'de. Ekim'de 6'da tıkandı hep ve bu hafta mert'e rağmen toparlayamadı bence Güldür güldür iyi etkilemiş. En azından 7 olmalıydı.
Mert'le pek alakası yoktu bölümün Eğer Mert'in üzerinden gizem yapsalar reytinglerde bayağı etkisi olurdu, hatta sezonun en sıkıcı bölümlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Zaten geçen sezon son bölüm düşmüştü bu reytingler bence hiç fena değil Karagül'de ise Murat beklenen etkiyi yapmadı bence geçen sezon herkes bunu bekliyordu ama panel değişimi ya da aynlış senaryo/kurgu politikası diyebiliriz.
Arka sokakları rtürke şikayet edeceklermiş işidi işledi diye sebep müslümanları kötülüyor diye kanal d ye yahudi medyası dediler twitterda @Çiğdem-karagül yine haftalıklarda zirvede
as artmış işte halkın dizisi
güldür güldür iyi gidiyor
medcezir ab de coşamıyor
Kişiye göre değişiyor esasen. Medcezir'in sakin bölümlerini seven bir kesim de var ama ben heyecanlı aksiyonlu bölümleri seviyorum daha çok. Selim'in tutuklandığı bölüm çok iyiydi ama o da hak ettiğini alamamıştı mesela, bayramdan dolayıHadi öyle olsun. Bir kaç önceki yorumda @Billy Kane bu bölüm bu oranları haketmiyor yazmıştı oysaki.
Kişiye göre değişiyor esasen. Medcezir'in sakin bölümlerini seven bir kesim de var ama ben heyecanlı aksiyonlu bölümleri seviyorum daha çok. Selim'in tutuklandığı bölüm çok iyiydi ama o da hak ettiğini alamamıştı mesela, bayramdan dolayı
Büyük ihtimal haftaya hareketli olur. Medcezir bir bölüm sakin bir bölüm heyecanlı oluyor geneldeİyi olmuş. Zaten hareketli bölümler reyting getirmeli bencede.
Büyük ihtimal haftaya hareketli olur. Medcezir bir bölüm sakin bir bölüm heyecanlı oluyor genelde