Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gülümser bavulunu aldı gidiyor :(

kaldırıldı haberi sağda sekmede duruyor kanal d nin sitesinden ismi kaybolsun açıcam :A
O konu umarım kursağında kalırda açamaz olursun :A
kanal d varken işim kolay:A bu arada [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e o ka laf ediyiniz bak kızın fanları sizin diziyi kurtarmaya çalışi,yi nankörler.ss @Bully @sokak sanati @denizz19 @Forumdash
gfhgfhgfh777.png

Nası bi yerde bitti öyle. 😱

demek ki son anlıkalrda reyting düşştü :A

Sen öyle diyosan tam tersidir panpa :F

Bit dakika baktim ekin zengim zuppeyi dovuyor kiz mutlu oluyordu. Dizi boyle total senaryolarla yukselmez)))

Bu bölümü izleyemedim,haftasonu netten izler yorumumu yaparım. :)

Çarşamba'yı iple çekiyorum eğer dizi oranlarını bu hafta yükseltebilirse ki bu Kanal D'nin elinde iyi bir reklam düzeniyle total 4,50 AB 5 reytinge yükselme ihtimali var.

Çarşamba'yı iple çekiyorum eğer dizi oranlarını bu hafta yükseltebilirse ki bu Kanal D'nin elinde iyi bir reklam düzeniyle total 4,50 AB 5 reytinge yükselme ihtimali var.
22.20 de bitmekle olmaz bu iş. kanald iyi bir sıçrama istiyorsa biraz elini taşın altına koymalı. şöyle ki bi kaç hafta uzun özteli gidip 23.30 da bitmeli. senarist'e talimatla dönüm noktası sayılabilecek bölümler istemeli.. ve o 2-3 hafta dizinin tanıtımını çok yapmalı, tekrarlarını her kuşağa koymalı. 21.30 da reklamdan dönüp 22.45'te reklama girmeli vs vs. bu şekilde kesinlikle yükseliş yaşar. ama kanal ne reklam düzeni ayarlıyor ne geç bitiriyor ne tekrar veriyor ne de tanıtımlarını çok döndürüyor.. bu şekilde beklentide olmak bi sonuç vermez dizi adına..

gülümserin kocası hapisten kaçtı. son sahnede halil'e silahı doğrulttu. gülümserde ordaydı, spoiler vermemek için koymamışlar fragmana. :A Yani yine dediğin gibi değil durum :F
tabe tabe geçen haber çıktı ekin koç ve veletlerin rolü artiyi ilker kızmazla ile ayça bingölün azaltiliyi diye :A

ne haberler çıkıyorda çıktığı gibi olmuyor sonunda kitleniyor. :F
bence kilitlenmez o haberler:A ayça bingöl öbgz ile parladı 2.işi yapıp garantilemedi kendini daha; ilker kızmazı saymıyorum bile aşk ı memnu gibi diziden sonra bile yükselemedi adam demek ki sorun var:X