Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suna asrın atarlanmasını yaptı :F

onun adı ŞEHRİBAN bir kere .ss​

Elmasla tanıdık biz onu ama:bhr:

Şu düğündeki şarkı aşırı uyuz bi şey :(

Son düzenleme:
Yazıklar olsun ya. Zaten fişini çekmek için yer arıyorlardı bu sonuca şaşırmamak lazım.

Sadece 35 dk sonra tekrarReklam! Pes
Kanal D dizinin fişini çekmiş belli böyle bir reklam düzeni olmaz.

Bölüm güzel ama. Yalnız senaristler bir bölümde Seyfi ile Nazlı'yı, Murat ile Nurten'i birbirine aşık etti hızlı olmadı mı sence de? :D

Eşref pis pis bakıyor Suna'yı dansa kaldıracak gibi. :A

Yazıklar olsun ya. Zaten fişini çekmek için yer arıyorlardı bu sonuca şaşırmamak lazım.
Aynı yorumu yapmışız aynı dakikada kalp kalbe karşı. :F

Kanal D dizinin fişini çekmiş belli böyle bir reklam düzeni olmaz.

Bölüm güzel ama. Yalnız senaristler bir bölümde Seyfi ile Nazlı'yı, Murat ile Nurten'i birbirine aşık etti hızlı olmadı mı sence de? :D

Eşref pis pis bakıyor Suna'yı dansa kaldıracak gibi. :A

Aynı yorumu yapmışız aynı dakikada kalp kalbe karşı. :F
Dizi aslında en başında harcanmıştı zaten ben yarın alacağı sonuca şaşırmayacağım. Berbat oranlar alacak ve aaa bak düştü reytingler dizi bitmeli diyecekler. Yazıklar olsun.

nasıl gidiyi dizi yarın final haberi çıkar mı :A @denizz19 @yakup09
Çıkar büyük ihtimal.

Dizi aslında en başında harcanmıştı zaten ben yarın alacağı sonuca şaşırmayacağım. Berbat oranlar alacak ve aaa bak düştü reytingler dizi bitmeli diyecekler. Yazıklar olsun.

Çıkar büyük ihtimal.
Kanal D'nin klasik dizi bitirme taktiği. Ne de güzel bir bölüm halbuki. Yarın ya da öbür gün Şeref Meselesi'nin haberini alabiliriz gibi.

niye lo :F

çıksın bence de selen öztürk daha fazla harcanmasın :X
Reytinglere etkileri olmaz çünkü çok çabuk gelişti her şey inandırıcılık yok. :X

Kanal D'nin klasik dizi bitirme taktiği. Ne de güzel bir bölüm halbuki. Yarın ya da öbür gün Şeref Meselesi'nin haberini alabiliriz gibi.

Reytinglere etkileri olmaz çünkü çok çabuk gelişti her şey inandırıcılık yok. :X
ne var bunda yaman mira da ilk bölümden oldu kucakta taşımalar falan :F

Seyfinin arabanın camlarını sopayla kırma sahnesi ali kaptanın balıkçının arabasını cemilenin atölyesinin önünde kırmasına ne kadar çok benziyordu :A

@xemrexxx reklam stratejisi çok kötü, kanald gözden çıkarmış.. :(

Seyfinin arabanın camlarını sopayla kırma sahnesi ali kaptanın balıkçının arabasını cemilenin atölyesinin önünde kırmasına ne kadar çok benziyordu :A

@xemrexxx reklam stratejisi çok kötü, kanald gözden çıkarmış.. :(
kaldırıldı haberi sağda sekmede duruyor kanal d nin sitesinden ismi kaybolsun açıcam :A

Gülümser bavulunu aldı gidiyor :(

kaldırıldı haberi sağda sekmede duruyor kanal d nin sitesinden ismi kaybolsun açıcam :A
O konu umarım kursağında kalırda açamaz olursun :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919