16 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da başarılı oranlar elde etmiş tebrikler. Bu hafta Karagül en az 11 almalı. :A

vadi 10 u geçememiş şu anlık bir karagül var elimizde :)))

kss 3 ü geçmiş ab de en başında perşembe olmalı demiştim ağır total-yüksek reytingli bir iş varken herkes çok rahat ab olabiliyor :))

güldü güldür iyi gitmiş

hakan yılmaz ara vermeli sürekli dizi çekiyor hepsi kötü gidiyor

kocamın ailesi fox için süper gidiyi

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] ben izlemeyince düşşmüş:(

Yazın tekrarları zirveyi alıyordu.Ama şimdi öyle kolay değil. :A
Aynen çoktandır K.Ailesi'nin önüne geçemiyordu bu haftalık alsın :A

Dün akşam sanki biraz bölüm kötüydü fazla eğlenceye vurmadan dramı arttırsalar dizi coşacak gibide çok eğlenceye verilmiş dizi. Beni pek açmadı ama sektörün en güzeli tabi.:A

:Dvadiye o kadar erken bitiyor geç bitsin ondan 10 u geçemiyoruz demişlerdi ama 24.14 te bitmesine rağmen 10 u görememiş:Dbu bu sene bir rekor karagül bile daha erken bitiyor artık:DHem de adamın ölmesine rağmen bu oranlar...Ben 12 falan alır zannediyordum ama neyse...Abdülhey ve ya memati gibi bir adam şart diziye.Ama kanal d nin en reytingli işi.Zaten kanal 1. olması da vadi yüzünden yoksa 3. olurdu anca:D
Kocamın ailesi erimeye başlamış.Eeeee başrol çıktı:DZaten o oranları bile alması mucizeydi düşüş illaki yaşayacaktı.
Aramızda Kalsın da düşmüş.Nedeni ise erken bitmesi...Kurt seyiti neden uzatıyor ki kanal anlamıyorum...İlk bölümlerin havası yok artık.... Halbuki sinema tadındaydı...
En çok izlenen kanal star olmuş halbuki @Yiğitt şoparı yeni saatinde daha da düşer çok gerilerde kalır diyordu ama nazlı çelik diye bir gerçek var:D

Vadi 3 gruptada zirvede tebrikler bu sezon 10 almak zor gibi duruyor bu sistemde

Güldür güldür çok iyi gitmiş özellikle ab'de

Kocaman ailesi iyi gitmiş ama Düşüş var

Aramıda Kalsın hala yetersiz

3 arkadaş kötü gitmiş

kkş ne yapsalar olmuyor kötü gitmiş

O son reklam verilmeyip 12 de bitse Total 11 Ab 8 reyting olabilirdi diye düşünüyorum kış geldikçe yavaş yavaş yükseliyoruz 10 reyting yakındır. :D

Kurtlar Vadisi zirvede yer almış. Tebrikler. Ama maşallah bayağı erken bitmiş. :F

Kocamın Ailesi çok iyi oranlar almaya devam ediyor. Hala eriyor diyenler var. :F Selen Seyven'in yokluğu hiç etkilemedi diziyi. :D Dün akşamki bölüm çok iyiydi. :D

Güldür Güldür Show özellikle AB'de gayet iyi gitmiş.

Aramızda Kalsın Total'de idare eder ama AB'de iyi bir konumda şuan.

Kurt Seyit ve Şura yeni gününde en azından AB'de iyi gitmiş tebrikler. :D

Üç Arkadaş kötü gitmiş.

Bu hafta Kimse dememiş ben deyim geleneği bozmadan. :F

Oha ya Vadi başlamadan önce 15 falan diyenler vardı ben dedim 8-9 alırdı diye, büyük konuşmayacakmışız. Ben dedim, ben dedim. :)

Kanal D 1. olamazdı Vadi olmasaydı ama Star geçen yıl 4 gün 10 reytinglik Acun ve 1 gün 10 reytinglik Muhteşem olmadan da 1. olabilirdi. :):)

Ilk once sunu soyleyeyim, kendi soyledigi laflara bu hafta kendileri dusmus, anlayan anlar.

KVP Total'de 9.8 Ab'de 7.2 rating alarak iyi gitmis.
Kocamin Ailesi'de iyi gitmis, tebrikler.
Star Ana Haber cok iyi gitmis, tebrikler.
Aramizda Kalsin'dan bu hafta yukselis bekliyodum ama dusmus olsun ne yapalim, digerleri gibi bahane soyleyecek degiliz.

Vadi 00.14'te bitmesine rağmen yok hayır yine 10'u görememiş :F dizi çöktü, kim ne derse desin :A abdülhey giderken 4 rtg yanında götürmüş. :F kanalD nin adeti değildir 5 blok vermek, ee o kadar transfer parası kendini tamamlamayınca 5 blok'a geçtiler demek ? :F

kanald, eski fox olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor 00.15 ler, total diziler, dizi tutturamamalar :F

Vadi 00.14'te bitmesine rağmen yok hayır yine 10'u görememiş :F dizi çöktü, kim ne derse desin :A abdülhey giderken 4 rtg yanında götürmüş. :F kanalD nin adeti değildir 5 blok vermek, ee o kadar transfer parası kendini tamamlamayınca 5 blok'a geçtiler demek ? :F

kanald, eski fox olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor 00.15 ler, total diziler, dizi tutturamamalar :F
kanal d seneye karagülü transfer etsin daha iyi olur :A