Vadi total 9, A/B 7, Karagül Total 9, A/B 5.karagül vadiden daha az total
bnm karagülden kastım en azından transfer parasını çıakrtır 5 reklama gerek kalmaz
hala daha totAL karagülde bir hollywood starı yok + ağır total fox un dizisiVadi total 9, A/B 7, Karagül Total 9, A/B 5.
Totalin totali bu tür diziler. Vadi tekrar vurulma sahneleri ile total, Karagül senaryosuyla.hala daha totAL karagülde bir hollywood starı yok + ağır total fox un dizisi
kanal d nin tüm dizileri 23.15 de bitiyo vadi hariçVadi 00.14'te bitmesine rağmen yok hayır yine 10'u görememiş dizi çöktü, kim ne derse desin abdülhey giderken 4 rtg yanında götürmüş. kanalD nin adeti değildir 5 blok vermek, ee o kadar transfer parası kendini tamamlamayınca 5 blok'a geçtiler demek ?
kanald, eski fox olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor 00.15 ler, total diziler, dizi tutturamamalar
vadi vurulma sahneleriyle derken ne olacak öpüşme sahneleri mi tabi vurulma sahneleri olacak aksiyon dizisiTotalin totali bu tür diziler. Vadi tekrar vurulma sahneleri ile total, Karagül senaryosuyla.
gece 1 de yayınlanmış tabi izlenmez önündeki program da iyi değil reytingteKVP iyi gitmiş.KVP kadın dizisi olma yolunda yada kadınlara yönelik sahneler çoğaldı??? Kadınlarda 9+ reying almiş erkelerde 10+ reyting almiş. Aradaki fark sadece 0. küsür.
atv her zamanki gibi kötü gitmiş. Nihat Hoca bile kötü gitmiş.
Gönül İşleri gibi şahane bir dizinin tekrarı nasıl ABC1'de kötü gider.Umarım bu hafta yükselir.
Kanal D kadınlara hitap eden bi kanaldı geçen sene, vadiyi bu yüzden almiş olabilirler. Vadinin geçen seneki reytinglerinde kadınlar vadiyi yine iyi izliyormuş. Kanal D etkisisyle daha fazla olmuş olabilir diye düşünüyorum.gece 1 de yayınlanmış tabi izlenmez önündeki program da iyi değil reytingte
kadın-erkek dengesinin bozukluğu bu örnekten belli
senin gizli kaynağın bilgileri tabisi deKanal D kadınlara hitap eden bi kanaldı geçen sene, vadiyi bu yüzden almiş olabilirler. Vadinin geçen seneki reytinglerinde kadınlar vadiyi yine iyi izliyormuş. Kanal D etkisisyle daha fazla olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Vadide son 2-3 senedir filan hep önemli karakterlerin sezona cenazesiyle başlıyorlar?
En azından 2 hatfalık ortalamaları veren siteyi biliyorsun git bak kötü değil vadinin kadınlardaki reytingi ama Kanal D ile bu daha da artmiş.senin gizli kaynağın bilgileri tabisi de
tns ye inanıyon mu inanmıyon mu bir karar verEn azından 2 hatfalık ortalamaları veren siteyi biliyorsun git bak kötü değil vadinin kadınlardaki reytingi ama Kanal D ile bu daha da artmiş.
TNS AB'si hariç gerisine inanıyorum. Zaten 3 ay mı 6 ayda ı ne denekler değişiyormuş. Bunuda reytingde görüyoruz.tns ye inanıyon mu inanmıyon mu bir karar ver
demek ki inanmıyon sistemin bir yeri hatalıysa ki dediğin kısım %13TNS AB'si hariç gerisine inanıyorum. Zaten 3 ay mı 6 ayda ı ne denekler değişiyormuş. Bunuda reytingde görüyoruz.
Mesela @xBUGRAx belki denek olmuştur. Fox yazdan beridir yükselişte, Adam foruma da ugramıyor(kıs kıs)
%87'si doğru yada yakın sonuç.demek ki inanmıyon sistemin bir yeri hatalıysa ki dediğin kısım %13
tabe tabe yakında c grubuna da inanmazsn sen%87'si doğru yada yakın sonuç.
C? Orta halliler değil mi? Onlar ne izlerse inanırım. Ama koskoca prof olmuşssun ve Ankaranın dikmeni yada Küçük Ağa gibi saçma sapan bir dizi izlersen işte orda dur derim.tabe tabe yakında c grubuna da inanmazsn sen
kime göre neye göre saçma en azından senaryoları oldukça basit kpa gibi her bölüm 10 hata yok esas o ka hatalı dizileri izlerlerse ab saymam onlarıC? Orta halliler değil mi? Onlar ne izlerse inanırım. Ama koskoca prof olmuşssun ve Ankaranın dikmeni yada Küçük Ağa gibi saçma sapan bir dizi izlersen işte orda dur derim.
Ben KPA izlesinler demiyorum ki zaten. KSS var mesela tam onlara layık ama Küçük Ağa tercih ediliyor. Bu proflar zenginler ne haltsalar işte KSS gibi diziyi nasıl izlemezler?kime göre neye göre saçma en azından senaryoları oldukça basit kpa gibi her bölüm 10 hata yok esas o ka hatalı dizileri izlerlerse ab saymam onları
rus karakterleri izlememeyi tercih edebilirlerBen KPA izlesinler demiyorum ki zaten. KSS var mesela tam onlara layık ama Küçük Ağa tercih ediliyor. Bu proflar zenginler ne haltsalar işte KSS gibi diziyi nasıl izlemezler?