- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
ahhh keşke tilki amon görüşme sahnesi izleyebilseydikdaha vardır onun sahneleri stoklandı 1 2 bölüm daha çıkar
ablacım o imkansız ama RA ile görüşmesine fit misin yani namı değer george clooneyahhh keşke tilki amon görüşme sahnesi izleyebilseydik![]()
umarımm gelirr gelmesini bende çok istiyorumablacım o imkansız ama RA ile görüşmesine fit misin yani namı değer george clooney)))))
artık akifle ringte karşılaşırlarumarımm gelirr gelmesini bende çok istiyorum
ama benim gönlümden geçen isim sylvester stallone necati beyle yan yana görmeyi çok istiyorum gelen 3 kişiden birisi o olur umarım![]()
hahahahhaha sen böyle diyince stollone gelemsin diye düşünmeye basladım abicimartık akifle ringte karşılaşırlarbir tarafta italyan aygırı diğer tarafta da namı değer cücük akif
![]()
ya düşünsene akifin namı değer italyan aygırını dövdüğünü valla bütün dünyaya rezil oluruzhahahahhaha sen böyle diyince stollone gelemsin diye düşünmeye basladım abicim![]()
artık bu sezon olmaz o gelecek sezona kaldı o iş@-KADİR- şu jeneriği de düzeltseler hiç fena olmayacak
ayyy bu jeneriği nasıl bir piskolojiyle yaptılar hiç bilmiyorum cidden kurtlar vadisiyle hiç alakası olmayan bu sçma sapan şeyi 3 senedir nasıl tutuyorlar anamakta güçlük çekiyorum kurtlar vadisinin tüm havasını yerle bir eden bir jenerik@-KADİR- şu jeneriği de düzeltseler hiç fena olmayacak
bizde izliyoruz buluşma müziği çok sık çalıyordu o dönemde yine duymayı çok istiyorum 🙁şimdi sen sor günün nasıl geçti diye
günün nasıl geçti
seni hiç alakadar etmez
ulan memati adamım yaacayip güldürüyordu
yalnız bu bölümler çok büyük efsane vallahi eşsiz ya