Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

beter olsunlar onlar battıkça biz çıkacağız arkamızdan da melun melun bakacaklar:))))))) kardeşim dediği insanı satan her tv programında necati beye vadiye övgüler yağdıran çok bilmiş ukala riyakar bahadırın sonu pek iyi olmayacak kul affetse de ALLAH affetmez :(
aynen abi onlar düştükçe biz çıkacaz

maşallah çok güçlü sağanak bir yağmur başladı, her bir dakikada gök gürüldüyor kazasız yağsın inşAllah

beter olsunlar onlar battıkça biz çıkacağız arkamızdan da melun melun bakacaklar:))))))) kardeşim dediği insanı satan her tv programında necati beye vadiye övgüler yağdıran çok bilmiş ukala riyakar bahadırın sonu pek iyi olmayacak kul affetse de ALLAH affetmez :(
abi bu dediklerin çok doğru noktası virgülüne kadar katılıyorum, bunlardın batışınıda çaresizliklerinide görecez

çoğu vadi forumlarında tilki andreiyi canlandıran orhan beyin farklı seste gelip gelmiceğini tartışıyorlar
orhan bey kendi sesini kullanıyordu kendi sesi olduğuna göre ses değişmesi diye bir ihtimal olmaz yanı 🙂🙂

çoğu vadi forumlarında tilki andreiyi canlandıran orhan beyin farklı seste gelip gelmiceğini tartışıyorlar
orhan bey kendi sesini kullanıyordu kendi sesi olduğuna göre ses değişmesi diye bir ihtimal olmaz yanı 🙂🙂
sesini kalınlaştırıp konuşmaya devam eder :D

maşallah çok güçlü sağanak bir yağmur başladı, her bir dakikada gök gürüldüyor kazasız yağsın inşAllah
aga burda da öyle adeta fırtına koptu çok hızlı bi yağış vardı şimdi duruldu

bu arada beyaz tv de eski bölümleri izliyorum aga süper ya süper vallahi eski vadiden bi farkı yok hatta daha güzel bile diyenler olabilir sadullah şentürk çok iyi iş çıkarıyomuş sahneler kusursuz
her karakter ayrı bi zevk veriyo yani ne kadar översen öv az :D
mematinin gamzeyi tavladığı bölümdü
muro süper ötesi bi karakterdi bunu bi kez daha gördük

vadi bi başka be

9adb7912-3c69-4302-a520-01c0776d9513.jpg

@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz agalar adamdaki duruşa bakın be, bu arada fotoğrafta sinama afişi tadında

aga burda da öyle adeta fırtına koptu çok hızlı bi yağış vardı şimdi duruldu

bu arada beyaz tv de eski bölümleri izliyorum aga süper ya süper vallahi eski vadiden bi farkı yok hatta daha güzel bile diyenler olabilir sadullah şentürk çok iyi iş çıkarıyomuş sahneler kusursuz
her karakter ayrı bi zevk veriyo yani ne kadar översen öv az :D
mematinin gamzeyi tavladığı bölümdü
muro süper ötesi bi karakterdi bunu bi kez daha gördük

vadi bi başka be
Aga bak ben bu bolumleri yazin tekrar izlemistim sana sunu soylim
Yarin Al gülüm ver gülüm var
Persembe gunu ki bolumle acilacaz Vuralin Polatin adamlarini yakalamasi Polatin kacmasi Vural ile ucurumdan ucma sonra İskenderin gelisi super aga ya of diyorum :D
Gel Cengizim Gel
Vural oldu
Baskan öldü
Artik bu Ülkeyi biz yoneticez..