sinem kobal dizi boyunca şaşırmış numarası yapmaz,dişi olmaya çalışmazsa bence sorun değil bunları yapınca çok sırıtıyor bu kadrodaHahaha doğruya doğru valla Fırat Çelik bile olmuştu demekki Yönetmen iyi olunca oluyor@xemrexxx
sinem kobal dizi boyunca şaşırmış numarası yapmaz,dişi olmaya çalışmazsa bence sorun değil bunları yapınca çok sırıtıyor bu kadrodaHahaha doğruya doğru valla Fırat Çelik bile olmuştu demekki Yönetmen iyi olunca oluyor@xemrexxx
Bu dizi iyi ama haklisin abyi kapatacak hicranin absini söküp alacak ama total de sonuç değişmez)))Forumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu![]()
sonlara doğru toparladıhem uzun vadeden bahsediyorum ben 🙂
Sonlari heyecanlıydi total de açık ara lider mrt-o6"Şu anda ne düşünüyorsun?"da bölümü beğenmediğini dile getirmiştin. Geçebilir.![]()
ab'de iş yapar lider olurmu bilemedimBu dizi iyi ama haklisin abyi kapatacak hicranin absini söküp alacak ama total de sonuç değişmez)))
O hayat benim 2 grupta lider olacak benceab'de iş yapar lider olurmu bilemedim
O kadar diyosun yaniAB^yi bırak ABC1 bile süper olucak![]()
Ablik başka iş yok kiab'de iş yapar lider olurmu bilemedim
O'da doğru yetenek ve Ohb çekişirAblik başka iş yok ki
Banada öyle geliyor haroO hayat benim 2 grupta lider olacak bence![]()
O hayat benimide izle bence oda güzel bir diziO'da doğru yetenek ve Ohb çekişir
Banada öyle geliyor haro
Ohb anlık dizi değil küçük gelinden dolayı AB gibi gözüküyor tek Acun var rakip olarak ama Acun eski formunda değilO'da doğru yetenek ve Ohb çekişir
Banada öyle geliyor haro
Bana göre dizi değil haroO hayat benimide izle bence oda güzel bir dizi![]()
Acun aslında Star'da olsa lider'di bence kanlla alakalı oOhb anlık dizi değil küçük gelinden dolayı AB gibi gözüküyor tek Acun var rakip olarak ama Acun eski formunda değil
AB de liderdi tabiBana göre dizi değil haro
Acun aslında Star'da olsa lider'di bence kanlla alakalı o
TV 8 'in izlenmesi zaman alıcak gibi duruyorAB de liderdi tabi
Selma Ergeç Nasıl oynuyor ?ben beğendim) güzel bir iş bekliyordum zaten beklediğimden iyi olmuş
![]()
tabi ki de çok iyiSelma Ergeç Nasıl oynuyor ?![]()
Her güzelin bir kusuru vardir hacı )))tabi ki de çok iyi
sinem kobalın karakteri ne gurursuz çıktı öyle para için neler yapiyi 😱 @Çiğdem- laf etse yeridir![]()