Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tamam aga sağ kolum fena kaşınıyor :( Ama dışarı çıkmadım kaç gündür en son Cuman günü kardeşimi okuldan almak için çıkmıştım
aga bu ebola batı avrupa da şu an, Allah a şükür türkiye de daha sıçramadı en tehlikeli kaşınmayla ilgili bir ihtimal uyuzluk olabilir :A

Yalnız yakarca fenaymış he. Sağ kolumu sağlı sollu ısırmış nasıl farketmedim bilmiyom

aga bu ebola batı avrupa da şu an, Allah a şükür türkiye de daha sıçramadı en tehlikeli kaşınmayla ilgili bir ihtimal uyuzluk olabilir :A
Yakarca ısırmış :T:

Ah be şimdi burada @XanTier olacaktı Vadi yorumlarından tut şah-matına kadar özledim

Varda fragman icin deil bizim kayinpederin yarin beynine allah nasip ederse stent takilacak insaallah hayirlisiyla iyi gecerse fragman havasina girerim dualarinizi bekliyorum arkadaslar
abi Allah ın izniyle iyi olur inşAllah öyle çok insan görüyoruz artık günümüzde tıp baya ilerledi, ameliyatta iyi geçer inşAllah , sabah mı olacak

Varda fragman icin deil bizim kayinpederin yarin beynine allah nasip ederse stent takilacak insaallah hayirlisiyla iyi gecerse fragman havasina girerim dualarinizi bekliyorum arkadaslar
Allah yardımcısı olsun abi daha geçenlerde bir yakının da operasyon geçirmişti onun durumu nasıl ?

abi Allah ın izniyle iyi olur inşAllah öyle çok insan görüyoruz artık günümüzde tıp baya ilerledi, ameliyatta iyi geçer inşAllah , sabah mı olacak
Insallah ama oglenide bulabilir sonucta devlet hastanesi ne olacagi belli olmuyor 2 hafta evvel takilacakti ancak yarina kaldi

Bizi hiç bırakmayan ziyaretçilerimiz var onlardan Allah razı olsun en kısa sürede aramıza bekleriz arkadaşlar buraların havası başka oluyor gelin üye olun aramıza katılın birlik olalım derim ben :D

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

1. Polat Şaşmaz
  2. china_shangai
Acaba şu ziyaretçilerin içinde xantier agamda var mıdır ? :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy