Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N2ZdfPR.png

@eros dizi çok beğenilmiş ve TT olmuş :F:F @xemrexxx :A

Dizide özellikle Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç döktürüyor. Oyunculuk dersi verdiler resmen. Dizinin tek kötü yanı Sinem Kobal'ın partnerleri diyebilirim. Daha iyi isimler seçilebilirdi. Ama Bedir beklediğim kadar itici çıkmadı fragmanlarda itici gelmişti bana zamanla alışırız artık. :X

Saadet çok tatlı, şirin, sempatik bir karakter olmuş. Servet hem anne hem abla rolüne müthiş oturmuş. Güçlü bir karakter olmuş. Son sahnede yıkıldı ama kötü oldu. :( Bebeği aldıracak mı bakalım.. O Alev'de bir şeyler olduğu belliydi fare suratlı Gülşah işte nolcak. ss

Bu dizi ab'de şov yapmalı. :X

2. bölüm fragmanı iyiydi ama o bölüm daha çok dram ağırlıklı olacak galiba.

Dizide özellikle Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç döktürüyor. Oyunculuk dersi verdiler resmen. Dizinin tek kötü yanı Sinem Kobal'ın partnerleri diyebilirim. Daha iyi isimler seçilebilirdi. Ama Bedir beklediğim kadar itici çıkmadı fragmanlarda itici gelmişti bana zamanla alışırız artık. :X

Saadet çok tatlı, şirin, sempatik bir karakter olmuş. Servet hem anne hem abla rolüne müthiş oturmuş. Güçlü bir karakter olmuş. Son sahnede yıkıldı ama kötü oldu. :( Bebeği aldıracak mı bakalım.. O Alev'de bir şeyler olduğu belliydi fare suratlı Gülşah işte nolcak. ss

Bu dizi ab'de şov yapmalı. :X
Yorumlarına katılıyorum. Bedir ve Sevda ilişkisi ilerleyen bölümlerde eğelenceli olacak gibi. Sinem Kobal hakkında birşey yazmamışsın :bağır:

Ağır AB olur bu dizi bence :D

İkinci bölüm daha iyi olacak fragman çok iyi. ama dizide tek konu var elle tutulur o da Sinemin oynadığı. En iyi karakter ve hikaye ona ait ki o da klişe bir hikaye aramızda kalsinda yeni işlediler. O benim hayati zorlar bu dizi AB seyircisini hemen kapar.

Forumda da dizinin baya izleyeni oldu. Böyle bir dizi izlenmez mi zaten. :Z

Yorumlarına katılıyorum. Bedir ve Sevda ilişkisi ilerleyen bölümlerde eğelenceli olacak gibi. Sinem Kobal hakkında birşey yazmamışsın :bağır:

Ağır AB olur bu dizi bence :D
Yazacaktım aslında da unutmuşum. ss

Sinem Kobal'ın rolü biraz Romantik Komedi'de oynadığı role benzemiş. Güzel rol yaptı dizide hırslı ve şımarık kız rolünü iyi oynadı. :D Tabii bana itici geldi hareketleri. :A Bedir'le ilişkileri başlayınca eğlenceli sahneler izleyeceğiz gibi dediğin gibi. :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp