artık normal bir şey bu
hayır göndermeyi anlamadınartık normal bir şey bu))
Tekrar başlıyor, kaçırma izleDizi beğenilmiş gibi anlaşılan bakalım kim galip gelecek![]()
Kötü olmuşAçar açmaz gelecek bölümün fragmanını görmek.![]()
Edit sahneden. .ssHadi bakalım başlıyor, jenerik müziği güzelmiş.![]()
Yorumlarına katılıyorum. Bedir ve Sevda ilişkisi ilerleyen bölümlerde eğelenceli olacak gibi. Sinem Kobal hakkında birşey yazmamışsınDizide özellikle Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç döktürüyor. Oyunculuk dersi verdiler resmen. Dizinin tek kötü yanı Sinem Kobal'ın partnerleri diyebilirim. Daha iyi isimler seçilebilirdi. Ama Bedir beklediğim kadar itici çıkmadı fragmanlarda itici gelmişti bana zamanla alışırız artık.
Saadet çok tatlı, şirin, sempatik bir karakter olmuş. Servet hem anne hem abla rolüne müthiş oturmuş. Güçlü bir karakter olmuş. Son sahnede yıkıldı ama kötü oldu.Bebeği aldıracak mı bakalım.. O Alev'de bir şeyler olduğu belliydi fare suratlı Gülşah işte nolcak. ss
Bu dizi ab'de şov yapmalı.![]()
eeee günaydın
"Fare suratlı" demen boşuna değil. Şimdi söylemeyeyim, ama Bennu'mu üzecek...
Yazacaktım aslında da unutmuşum. ssYorumlarına katılıyorum. Bedir ve Sevda ilişkisi ilerleyen bölümlerde eğelenceli olacak gibi. Sinem Kobal hakkında birşey yazmamışsın
Ağır AB olur bu dizi bence![]()
Valla o kadar sırlı konuşuyorsunuz ki insan merak ediyor iyice."Fare suratlı" demen boşuna değil. Şimdi söylemeyeyim, ama Bennu'mu üzecek...![]()
İlk defa ortak dizimiz olacak galiba.Forumda da dizinin baya izleyeni oldu. Böyle bir dizi izlenmez mi zaten.![]()