Kara Para Aşk Genel Sohbet

Roma bolumleri cok reyting alacak)

Ay yapim kasasini acmis bu dizi icin .Hatirlamiyorum daha once hangi dizilerini yurt disinda cekti?

10421255_851418478212014_6057490992444921455_n.png

kızlar kazanır maçı @Çiğdem- çatlar böylece :F @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak @destere @-potterhead-

Hazal Türesan'ın Milliyet röportajından

TUBA İLE KARDEŞ GİBİYİZ

Rol arkadaşlarınız için neler söyleyeceksiniz?
Bu benim ilk profesyonel işim. İstanbul'a geldiğimde kimseyi tanımıyordum. Tuba Büyüküstün çok soğuk, duvarları olan bir kadın gibiydi uzaktan ama hiç öyle değilmiş. Çok içten, çok verici... Birçok şeyi bana o öğretti. Ego problemleri yok. Bestemsu (Özdemir) ve Tuba ile bir araya geldiğimizde gerçekten üç kız kardeş gibi konuşmalarımız.
Nebahat Çehre'nin diziden ayrılmasıyla ilgili ne söyleyeceksiniz?
Diziden kendi isteğiyle ayrıldı. Ben bu piyasaya uzak bir yerden geldim, çok fazla insan tanımıyordum... "Nebahat Çehre anneni oynayacak" dediklerinde kalbim ağzımdan çıkacak gibi olmuştu. Şimdi ablam gibi, hala konuşuyoruz.

hazal türesan ortadangitmiş ne neboşu kırmış ne tubişi :F

bu arada neboşun adını duyunca heyecanlanması normal :) kadın dizideki en büyük oyuncudu :)))))

KARA PARA AŞK 20.BÖLÜM TÜYOLAR:
"ROMA TATİLİ"

Ömer, Elif’i yalnız bırakmaya dayanamıyor ve Roma’ya gidiyor.
ÖMER: Şu arabada giden kız var ya amirim.. o benim hayatımın aşkı... onun kılına zarar gelmesine izin vermiycem... Uzaktan da olsa Elif’i koruycam...

Nilüfer pişmanlık içinde...Olanların bir kısmını Aslı’ya da anlatıyor.
Ömer ve Elif operasyona rağmen Roma’nın tadını çıkartmaya karar verirler.
ÖMER :Eğlenelim... sanki Roma’ya sadece doğum günü kutlamaya gelmişiz gibi. Bir kaç saatliğine de olsa.. turist gibi tadını çıkaralım. Ne dersin?

Metin, Nilüfer’e kendini ispatlamaya çalışıyor. Metin'in planları ilginç...
METİN : İnan güzel karım... Bir saniye bile sana olan sevgimden şüphe etme... Roma’ya gel sana hepsini ispat edicem.

Elif – Ömer ikilisiyle kısa bir Roma turuna ne dersiniz? Bu turun sonunda ikisi arasındaki her şey yenileniyor,tazeleniyor.
ELİF : Yani Ömer Demir... Seni tanımasam eski sevgilini hala kıskanıyorsun diyeceğim...
ÖMER : Sen benim eski sevgilim değilsin ki Elif...

@sürgünüm @cookies @Çiğdem- @Forumdash @ABAY_06 @Billy Kane @gizem ak

KARA PARA AŞK 20.BÖLÜM TÜYOLAR:
"ROMA TATİLİ"

Ömer, Elif’i yalnız bırakmaya dayanamıyor ve Roma’ya gidiyor.
ÖMER: Şu arabada giden kız var ya amirim.. o benim hayatımın aşkı... onun kılına zarar gelmesine izin vermiycem... Uzaktan da olsa Elif’i koruycam...

Nilüfer pişmanlık içinde...Olanların bir kısmını Aslı’ya da anlatıyor.
Ömer ve Elif operasyona rağmen Roma’nın tadını çıkartmaya karar verirler.
ÖMER :Eğlenelim... sanki Roma’ya sadece doğum günü kutlamaya gelmişiz gibi. Bir kaç saatliğine de olsa.. turist gibi tadını çıkaralım. Ne dersin?

Metin, Nilüfer’e kendini ispatlamaya çalışıyor. Metin'in planları ilginç...
METİN : İnan güzel karım... Bir saniye bile sana olan sevgimden şüphe etme... Roma’ya gel sana hepsini ispat edicem.

Elif – Ömer ikilisiyle kısa bir Roma turuna ne dersiniz? Bu turun sonunda ikisi arasındaki her şey yenileniyor,tazeleniyor.
ELİF : Yani Ömer Demir... Seni tanımasam eski sevgilini hala kıskanıyorsun diyeceğim...
ÖMER : Sen benim eski sevgilim değilsin ki Elif...

@sürgünüm @cookies @Çiğdem- @Forumdash @ABAY_06 @Billy Kane @gizem ak
ben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂

ben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂
Zaten gecen bölüm niluferi çağırmıştı metin romaya :)

Son düzenleme: