Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi 'Gönül İşleri' bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Kaan Yılmaz ve Sezai Aydın'ın yer aldığı, Türkan Derya'nin yönettiği ve yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği 'Gönül İşleri' bu akşam başlıyor.

'Gönül İşleri' yeni bölümleri ile her pazar saat 20.00'de Star TV'de

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

nevra-serezli-gonul-islerinde_130688260391356232.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bekliyoruz akşamı ilk bölümüne şans vereceğim beğenirsem devam. :)

Sinem Kobal'ı uzun bir aranın ardından ekranlarda görüyoruz. Bakalım uzun bir aranın ardından yer alacağı dizi başarılı olacak mı, göreceğiz. :)

Diziyi merakla bekliyorum :)

@Ahmad @Bully @Yiğitt @sokak sanati @hayret bi şey @ABAY_06 @xemrexxx @-potterhead- @cookies @aserat54

BENNU YILDIRIMLAR (SERVET): AİLENİN OTORİTER KADINI “Gönül İşleri”, adı gibi izleyicinin gönlüne dokunacak mı ne dersiniz? - Bizim arzumuz izleyenlerin gönlüne dokunması tabii... Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Sizin canlandırdığınız Servet’in huyu suyu nasıl? Neleri sever, nelerden nefret eder? - Servet, küçük yaşta ailesinin sorumluluğunu üstlenmiş, o yüzden de biraz otoriter... Dediklerinin yapılmasını isteyen, korumacı ve kontrolü elinden bırakmayan bir kişilik. Doğal olarak itaat onun için çok önemli. Timuçin Esen’in canlandırdığı Yılmaz karakteri, dizinin tanıtım filminde çok dokunaklı bir şey söylüyor zaten... Ve o sözler aslında Servet’in karakterini ele veriyor: “Düşmüyorsun ki tutayım...” Bu arada Timuçin Bey nasıl bir rol arkadaşı? - Bu, Timuçin’le ilk çalışmamız. Kendisini zevkle izlerdim, şimdi karşılıklı oynamanın keyfini yaşıyorum. Servet, bir düğün organizasyon şirketinin ortağı. Güzel düğünler yapıp yeni evli çiftleri mutlu görmeyi seviyor sanırım. Peki kendi evliliği ne durumda? - Evliliği onun düşündüğü kadar yolunda değil desem... ...... SELMA ERGEÇ (SAADET): ARAMIZDA KARDEŞ DİNAMİĞİ VAR
Uzun aradan sonra yeniden günümüzde geçen bir hikayede yer alıyorsunuz. “Gönül İşleri”yle bugüne dönmek iyi geldi mi? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? - Gayet iyi geldi. Senaryoyu ilk okuduğumda çok eğlenmiştim, çekimler de aynı şekilde devam ediyor. Temposu, enerjisi yüksek bir iş. Çok eğleniyorum. Senaryoyu okuduğunuzda en çok hangi yönünü sevdiniz bu işin? - “Ben bu işi seyretmek isterim” dedirtti bana. Hem komik, hem dramatik, hem romantik, hem heyecanlı, çok aydınlık bir iş olduğunu düşünüyorum. ...... SİNEM KOBAL (SEVDA): HAYATI AKIŞINA BIRAKTIM
Deli dolu, genç ve güzel bir kız Sevda... Bunlar fragmanda gördüklerimiz... Onun içini siz daha iyi biliyorsunuz, nasıl bir kız? - Annesiz büyümüş bir kız. Hırçın, asi ve zeki... İyi mi kötü mü olduğu konusunda yer yer düşündürecek, hayatın ona getirdikleriyle kendini keşfedecek bir genç kız. Yalana dolana yer var mı hayatında? - Sevda, entrikaları seven bir kız. Zaman zaman çıkarları için yalan söyleyebiliyor. Ama yeri geldiğinde de dürüstlüğüyle son derece acımasız olabiliyor. ..... Hurriyet-Kelebek roportajindan alintilar

Diziyi merakla bekliyorum, iyi çıkacağından eminim. Hadi hayırlısı... :)

Hiç begenmedim boyle dizi mi olur be kardeşim yılın fiyaskosu)))