Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saadet karakteri çok hoş. :X Evlilik sahnesi çok iyiydi.

Korkuttu kızı. :bağır: Güzel bir evlilik teklifiydi. :bhr:

Şaka dediğini söyle :X Bennu Yıldırımlar döktürüyor :X Şuan Selam Ergenç'in karakterini gösteriyorlar.O da saf temiz komik, güzel gidiyor dizi:X
Ben demeyim sen mesajın yazıldığı saate bak)) karakterlere çok iyi çalışılmışlardır ama sahicilik konusunda problemli

Dizide karakter analizi çok iyi psikolojiden anlayan bir senarist yazmış bu diziyi.

Yorumlar olumlu gidiyor aman nazar değmesin.:D Selma, bennu ve Sinem'i izleyeceğiz sonunda.:Z

Timuçin Esen'in karakterini beğenmedim. Ben daha sakin bir karakter olur diye düşünüyordum.

Bennu Yıldırımlar'ın sesi çok güzel ya. Saatlarce konuşsa dinlerim valla. O kadar yumuşak ki. 😳

Leyla ile Mecnun'daki doktor bu dizide pastacı olmuş. :D

Servet: Bennu Yıldırımlar son zamanlarda aynı rolleri kapıyormuş gibi görünse de hepsi birbirinden farklı. Servet'e de fazlasıyla derinlik katmış, çok sevdim burada da. Ve o sesi var ya... Asırlarca konuşsa bile dinlerim, o derece...

Saadet: Selma Ergeç en başlarda biraz abartılı gelse de, sonralarda yavaş yavaş beğenmeye başladım. Karakterin tüm saflığını başarıyla yansıtmasının yanı sıra, çok da iyi oynuyor.

Sevda: Sinem Kobal'ı çok sevemesem de rolü ona uymuş bence. Tam da kapasitesine göre. Uçarı, delidolu, aklı biraz havada, başında kavak yelleri esen bir genç kız. Ama her an bozabilecekmiş gibi geliyor.

Yılmaz: Timuçin Esen önceki rollerine oranla biraz daha geri kalıyor. Ama şu ana kadar sadece 5 dakika gözüktü, bu yüzden erkenden yorum yapmak olmaz.

Asrın: Fırat Çelik ilk defa kendi sesiyle oynuyor. Aksan sorunu da büyük ölçüde gitmiş, sesi de güzelmiş. Bu arada ileride bir çocuğum olursa adını Asrın koyacağım, vallahi güzel isimmiş...

Muzaffer: Sezai Aydın'ın canlandırdığı Muzaffer, kızlarına karşı sorumsuz biriymiş gibi geldi bana. O kadar ısrardan sonra ancak ikna olabildi. Bu arada karakter bana Servet (Ulan İstanbul'daki)'i hatırlattı biraz. Ancak o her şeye gönderme yaparken, Muzo ise herkesin yapabildiği şekilde serice laf sokuyor.

Nihan Büyükağaç ve Kaan Yılmaz'ın canlandırdığı karakterlerin durumlarını görmek için ise biraz daha beklemek gerek bence... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,300
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre