Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ömer baba yı polat ın iyi yolcu etmesi lazım belki bu bölüm reytingler birazz artar bu mezarlık sahnesiyle 🙂
Saka bir yanada ne hallere dustuk hayatta olanlardan umudu kesip meftalardan medet umar hale geldik :)))))) bizim durumumuz hic iyi deil allah sonumuzu hayir etsin

Ne acidan olabilir kadir sende bugun cok hossun:)))) reyting acisindan reytinglerin artmasi icin beyin patlatiyoruz 4 bolum gecti cift haneli rakamlari bulamayinca careyi omer babanin cenazesinde ariyoruz:))))
abi bizim millet ağlamayı falan seviyor, fragmana mamoş un cenazesini koymuşlardı epey etkili olmuştu belki bu bölümde de yarar dediğin gibi lülerden medet umuyoruz 🙂

@-KADİR- aga indirdik cok Şükür: D
nasıl aga görüntü iyi mi , bu arada bende bölümün yarısını izledim 😀

abi bizim millet ağlamayı falan seviyor, fragmana mamoş un cenazesini koymuşlardı epey etkili olmuştu belki bu bölümde de yarar dediğin gibi lülerden medet umuyoruz 🙂

Aga süperde bilgisayar 10 sn de kasiyor dusundugum gibi telefona atacam

O mamosun olumu beni cok etkilemisti resmen agladim o sahnede birde arkadas turku de cok etkiliydi tabi en onemlisi de mematinin mezarin icinde mamosa sarilarak yatmasi ve polata usta o simdi usur demesi beni benden almisti bence o sahnenin duygu yogunlugu hicbirinde yoktu

O mamosun olumu beni cok etkilemisti resmen agladim o sahnede birde arkadas turku de cok etkiliydi tabi en onemlisi de mematinin mezarin icinde mamosa sarilarak yatmasi ve polata usta o simdi usur demesi beni benden almisti bence o sahnenin duygu yogunlugu hicbirinde yoktu
çok etkileyiciydi gerçekten yurttaydım ben o zamanlar 25-30 sap vardık yani benden de yaşlar gelmişti çok fena bir sahneydi