Yav he hesen totalsin anlamazsın
totoş 10.38 aboş 10.17
Ne gibi şüpheler?Güzel bulmasaydın sana karşı şüphelerim oluşurdu zaten.
Tamam Revan en iyi dizi Yalan Dünya.Game of Thrones diyorsun yani. @yatutarsa
Toplama bakalım, toplamda A/B ya. Sonuçta dizi bütündür bölecek değiliz ya. Ve ben 2. sezonunu hiç izlemedim.sen totalsin anlamazsın
totoş 10.38 aboş 10.17
Boşver.Yav he he
Ne gibi şüpheler?
Tamam Revan en iyi dizi Yalan Dünya.
Soruma yanıt alamadım?Boşver.
O değilde benim Karagül gibi hayatım olsaydı intihar ederdim herhalde.
toplama mı bakalım vışşhh tamam beyazsoyu geçtinToplama bakalım, toplamda A/B ya. Sonuçta dizi bütündür bölecek değiliz ya. Ve ben 2. sezonunu hiç izlemedim.
Fıratın Yazgısınden beter.Boşver.
O değilde benim Karagül gibi hayatım olsaydı intihar ederdim herhalde.
Şaka yapmıştım, kızma hemen.Soruma yanıt alamadım?
Kızmadım ki sadece cevap istedim. Neyse 😉Şaka yapmıştım, kızma hemen.
Tamam o zaman senin izlediğin dizileri toplayalım bakalım Total mi oluyorsun A/B mi? O Lale Devri ve Yer Gök Aşk`ı toplasan ağır total çıkarsın. En ağır total dizileri onlar. Karadayı total olsa bile onlar kadar ağır olmadı.toplama mı bakalım vışşhh tamam beyazsoyu geçtin
galip ve yd o ağır totalliği yok eder))) tartışmıcam bu konuyu bb bb beyazsoy 2 AAATamam o zaman senin izlediğin dizileri toplayalım bakalım Total mi oluyorsun A/B mi? O Lale Devri ve Yer Gök Aşk`ı toplasan ağır total çıkarsın. En ağır total dizileri onlar. Karadayı total olsa bile onlar kadar ağır olmadı.
Beyazsoy`la ne alakası var? Sen sadece ben kaliteli dizileri izliyorum diyorsun aynı dizileri biz de izliyoruz da övünmüyoruz. Ben dizi izlemenin nesiyle övüneyim o dizi ben onu izlediğim için övünsün.galip ve yd o ağır totalliği yok eder))) tartışmıcam bu konuyu bb bb beyazsoy 2 AAA
Yav heheben total diziye ab demem o başkalarının huyu
ayrıca reyting sisteminin kararı kabul edilir seninki değil
bnm izlediğim totaller çoktan bitmiş şimdi izlediğim 3 dizi de ab 2 siağır ab
Her an herşey olabilir diyorlar, her karakter ölebilir.ne alaka game of thrones ve karagül
Henüz izleyemedim merak ettim şimdi Kesin feryad-ı figan bir bölüm olmuşturÖff içimi titretti sahne.
Evet çok içli bir bölüm oldu.Henüz izleyemedim merak ettim şimdi Kesin feryad-ı figan bir bölüm olmuştur
Süppppermiş resimler ..
Baya güzelmiş bu foto.
Bir de şu Ebru'nun mezar başındaki sahne etkileyiciydi.
Baba ve kocasız kalan insanları çok iyi özetlemiş gibi.
Karagül'ün facebook sayfası iyi çalışıyor.
Reytinglere de bakmadım merak ettim şimdi bir bakayım umarım 13'ün altına düşmemiştirEvet çok içli bir bölüm oldu.