Aşkın Alfabesi - 1. Bölüm (YENİ DİZİ)

Baya güzel olmuş tıpkı bir günlük gibiydi eline sağlık uzun olması hiç mi hiç önemli değil kendi açımdan fakat bazıları uzun yazıları sevmiyor :) iç sesler düşünceler yerli yerindeydi olumsuz bir tarafı konu olurmu pek bilmiyorum ilk bölüm diye belkide iç konuşmalar hakimdi fakat konu olarak yetersiz gördüm gibi,düşündüğümüz şey çıkıcak sonunda deniz ve ozan karşılaştı genede çok fazla olumsuz yorum ilk bölüm için çok erken ,tekrardan eline sağlık 🙂 diğer bölümlerini merakla bekliyorum :)
1- İlk bölüme özeldi o iç sesler. Gelecek bölümde olmayacak, olsa bile az olacak... :)

2- Yine de biraz kısaltacağım. Ben bile yazarken yer yer üşnendim... :)

3- Konu ilk düşündüğümde bana da klişe gelmişti, ama bunu biraz farklı kılmak için öyküye aileler, arkadaşlar, hatta bir-iki düşman bile ekledim. Yani bol karakter olacak. Böylece sıkılma ihtimalini de engellemiş olacağım...

4- Bu hikayeye giriş kısmı olduğu için böyle dağınık oldu. Sonraki bölümler kesinlikle daha terli toplu olacak...

5- Yorumun için teşekkürler... :)

Sanki zoraki ekleyecek mis gibi yazmışsın :D
Yine bir karakterin ismini değiştireceğim artık. Bu arada çoktan ekledim bile... :)

1- İlk bölüme özeldi o iç sesler. Gelecek bölümde olmayacak, olsa bile az olacak... :)

2- Yine de biraz kısaltacağım. Ben bile yazarken yer yer üşnendim... :)

3- Konu ilk düşündüğümde bana da klişe gelmişti, ama bunu biraz farklı kılmak için öyküye aileler, arkadaşlar, hatta bir-iki düşman bile ekledim. Yani bol karakter olacak. Böylece sıkılma ihtimalini de engellemiş olacağım...

4- Bu hikayeye giriş kısmı olduğu için böyle dağınık oldu. Sonraki bölümler kesinlikle daha terli toplu olacak...

5- Yorumun için teşekkürler... :)

Yine bir karakterin ismini değiştireceğim artık. Bu arada çoktan ekledim bile... :)
Ayrıca kocamın ailesi gibi ozanın annesi ve babannesi keyif verici,herşey çok iyi ama konudan sıkıntı yaşamazsan sorun olmaz,hayırlı olsun tekrardan 🙂🙂

Ayrıca kocamın ailesi gibi ozanın annesi ve babannesi keyif verici,herşey çok iyi ama konudan sıkıntı yaşamazsan sorun olmaz,hayırlı olsun tekrardan 🙂🙂
Bunu yaparken Kocamın Ailesi'nden feyz almadım. Birçok dizide böyle karakterler var. Mesela Geniş Aile. Bir efsaneydi sonuçta. Kocamın Ailesi'ni fazla sevemediğim için yorum yapamıyorum, ama tabii istediğin diziyle benzeştirebilirsin, bir şey olmaz. Konuda sıkıntı yaşamayacağım inşallah, iddialıyım... :)

bence de güzel olmuş :D
Teşekkürler, gelecek bölümle ilgili de yorumlarını şimdiden bekliyorum... :)

Bunu yaparken Kocamın Ailesi'nden feyz almadım. Birçok dizide böyle karakterler var. Mesela Geniş Aile. Bir efsaneydi sonuçta. Kocamın Ailesi'ni fazla sevemediğim için yorum yapamıyorum, ama tabii istediğin diziyle benzeştirebilirsin, bir şey olmaz. Konuda sıkıntı yaşamayacağım inşallah, iddialıyım... :)

Teşekkürler, gelecek bölümle ilgili de yorumlarını şimdiden bekliyorum... :)
Hayır ben ordan veya burdan çaldın demedim kesinlikle sadece kocamın ailesindeki gibi eğlenceli taraf var ha evet ister geniş aileden al bu örnekleri ister kocmaın ailesi hiç fark etmez demek istediğim güzel bir düşünce ayrıca dizidekilerden biraz farklı anlaşamayan kaynana gelin :D

Hayır ben ordan veya burdan çaldın demedim kesinlikle sadece kocamın ailesindeki gibi eğlenceli taraf var ha evet ister geniş aileden al bu örnekleri ister kocmaın ailesi hiç fark etmez demek istediğim güzel bir düşünce ayrıca dizidekilerden biraz farklı anlaşamayan kaynana gelin :D
Zaten çaldığını söylediğini söylemedim. Sadece aklımda değildi Kocamın Ailesi, onu anlatmaya çalıştım. Farklı dizilerin karışımından doğru aslında çoğu karakter. Ben kesinlikle seni öyle bir şeyle suçlamadım, suçlayamam da. Yorumların için de tekrar teşekkür ederim... :)

Çok uzundu valla üşendim ama mutlaka bu kadar uzun yazmışsın çok güzel olmuştur emeğine sağlık :D

Bilgisayara geçince okuyup yorum atacağım. :) Uzun olmuş aşırı derecede onun için biraz gec yorum atarm. :)

Uzun olmuş evet ama ben keyifle okudum. Ellerine sağlık yeni bölümü de bekliyorum. :)

Bilgisayara geçince okuyup yorum atacağım. :) Uzun olmuş aşırı derecede onun için biraz gec yorum atarm. :)
Bir dahaki bölüm kısa olacak, söz... :)

Uzun olmuş evet ama ben keyifle okudum. Ellerine sağlık yeni bölümü de bekliyorum. :)
Güzel yorumun için teşekkür ederim... :)

Son düzenleme:
Çok uzun zamandır forum dizilerinden birini okumamıştım ama buna emek verildiği çok belli o nedenle okumak istedim. Gayet güzel olmuş ama işte biraz uzun olmuş gerçekten, pek çok kişinin gözü korkacaktır okumaya. :):)

Çok uzun zamandır forum dizilerinden birini okumuştum ama buna emek verildiği çok belli o nedenle okumak istedim. Gayet güzel olmuş ama işte biraz uzun olmuş gerçekten, pek çok kişinin gözü korkacaktır okumaya. :):)
Bir dahaki bölüm kısa olacak. Ben şimdilik kaba taslağı yazdım bilgisayarıma, artık kesip biçip kısaltacağım. Başka çaresi yok. Teşekkürler yorumun için... :)

Güzel olmuş, eline sağlık yalnız çok uzun yazmışsın biraz daha kısaltsan daha iyi olacak @aserat54 :)

Benim senaryomada yorumlarını bekliyorum bu arada :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking