Aşkın Alfabesi - 1. Bölüm (YENİ DİZİ)

Tamam, ama lütfen oku 2. ve 3. bölümleri de. Yarın da 4. bölüm gelecek. Okuyacağını söyleyip okumayan birçok kişi var. Ama sen beni kırma lütfen. Teşekkürler tekrardan... :)
Maalesef forum melun kayniyor :T

Güzel olmuş ellerine sağlık. Beğendim. Ancak bugünlük 1 bölümü yeter gibi. Hergün 1 bölüm okusam yetişirim yakında.

Bu arada bir hatanıda yakaladım ;

(Erdal Bey'in konuşması bitmesine rağmen Deniz hala ayakta dikilmektedir. Onu yine arkadaşı Deniz kendine getirir. İkisi de oturur oturmaz toplantı başlar, ancak bizimkinin kafası yine başka yerlerdedir.)

Nihal karakterinin arkadaşlığını bitirrme olayı biraz abartı olmuş onun dışında sorun yok . :)

Güzel olmuş ellerine sağlık. Beğendim. Ancak bugünlük 1 bölümü yeter gibi. Hergün 1 bölüm okusam yetişirim yakında.

Bu arada bir hatanıda yakaladım ;

(Erdal Bey'in konuşması bitmesine rağmen Deniz hala ayakta dikilmektedir. Onu yine arkadaşı Deniz kendine getirir. İkisi de oturur oturmaz toplantı başlar, ancak bizimkinin kafası yine başka yerlerdedir.)

Nihal karakterinin arkadaşlığını bitirrme olayı biraz abartı olmuş onun dışında sorun yok . :)
Teşekkürler bildirdiğin için, hemen düzelteceğim. Yorumun için de teşekkür ederim, beğendiğine sevindim. Aslında bir bölüm daha okuyabilirdin. Ona nazaran daha kısaydı, ama sen bilirsin. Ama sakın unutma. Ben sana hatırlatmaya çalışacağım. Teşekkürler tekrar... :)

Bölüm adlarının alfabetik sırayla gidecek olması yaratıcı bir düşünce olmuş. :) Takipçisiyim dizinin bakalım...
Teşekkür ederim, sağol. Perşembe günkü yeni bölüme kadar geri kalan bölümleri de okur ve güzelce hazırlanırsın umarım. Teşekkürler tekrar... :)