ne var lo sanki sen hicran ve gültepe için kanal d yi suçlamiyinhepsinin hatası kendileri harici olan şeyleri yani öyle miO zaman o oyuncular da dediğin kanalı ve partnerleri seçmiyeydiler
![]()
ne var lo sanki sen hicran ve gültepe için kanal d yi suçlamiyinhepsinin hatası kendileri harici olan şeyleri yani öyle miO zaman o oyuncular da dediğin kanalı ve partnerleri seçmiyeydiler
![]()
KANALd öyle bi durumu geldi ki onlarında savuncak tesellileri kalmadı
düşen reyting sistemi ile pek tehlike çanı çalmaz gibi ayrıca ay yapım bitirtmez ne olursa oslunBilmiyorum tehlike çanlar açlıyor dedğin gibi ama sezon sonua kadar götürür dizi sorun yok
İşte hata yaptılar...Kanal d öle şaşırdı ki ab de 5 alan intikamı bile bitirdi...hepsinin hatası kendileri harici olan şeyleri yani öyle miO zaman o oyuncular da dediğin kanalı ve partnerleri seçmiyeydiler
![]()
Bende reyting sistemi ile ilgilidir demedimki sadece oranları düşürmüş sistem baya zaten bu oranlar'la istesede bitermez Ay Yapımdüşen reyting sistemi ile pek tehlike çanı çalmaz gibi ayrıca ay yapım bitirtmez ne olursa oslun![]()
kanal d nin sitesine bakıyorum artık sürekli açacak çok haber çıkacak gibiKANALd öyle bi durumu geldi ki onlarında savuncak tesellileri kalmadı![]()
bu hem kanald yi hem partnerleri suçluyor. yani her şekilde dış etkenler haksız gibine var lo sanki sen hicran ve gültepe için kanal d yi suçlamiyin![]()
niyekanal d nin sitesine bakıyorum artık sürekli açacak çok haber çıkacak gibi![]()
filiz ahmet konusunda haklı git mankenin biriyle başrol ol tuba ünsal nedirbu hem kanald yi hem partnerleri suçluyor. yani her şekilde dış etkenler haksız gibi
niye![]()
saat başı dizilerin yeri değişiyi daha nolsunbu hem kanald yi hem partnerleri suçluyor. yani her şekilde dış etkenler haksız gibi
niye![]()
Aynen ya @OzaN demişti saat değiştirir diye 😱
Yok artık bundan sonra Kanal D izlemiyorum yok artık. Bitti.
Günün 2. olan dizisini yerinden etti ötesi yok cidden. ama kendi kaybetti biz değil.İşte hata yaptılar...Kanal d öle şaşırdı ki ab de 5 alan intikamı bile bitirdi...
my konularından başını kaldırabilirsen klaparsın 1-2 şşeyfiliz ahmet konusunda haklı git mankenin biriyle başrol ol tuba ünsal nedir
saat başı dizilerin yeri değişiyi daha nolsungünde 10 haber çıakr
![]()
valla gültepeyi hiçsavunma diziyi resmen ekin koç üzerine kurmuşlar...Günün 2. olan dizisini yerinden etti ötesi yok cidden. ama kendi kaybetti biz değil.
my konularından başını kaldırabilirsen klaparsın 1-2 şşey![]()
gültepe 3 alınca görücem seniHakettiğini buldu dizi Gültepem geliyor. Bence özetsiz AB grubunda 5 reytinge çıkabilir.![]()
vadi ve karagül hariç her diziye şu yorumu yaptın galibaFinal haberi kapıda..
Tapatalk 2