Hepsi oturduktan sonra yayınlanırsa dokunamaz.Yayınlansa bile reytingi beğenilmeyince yeriyle oynanır senin bu yıl çekeceğin var Kanal D'den.![]()
ne darbesi loDarbe yedin![]()
seni @*YıldırıM* saflarında görücez gibiNe yapmaya çalışıyor bu kanal yuh artık diyorum ya
Nur'a yapılır mı bu
Gültepe fanları amaçlarına ulaştılar diyebiliriz. İnşallah 2 dizi de iyi oranlar alır ne diyeyim.![]()
Ay iyi ki Hayat Yolunda'nın yorum konusunu ben açtım dizinin başına gelmeyen trajedi kalmadı.ben 5 filan göremiyorum, daha 2-3 rtg gördük diziden.hem reytingten öte saatlere odakan, daha 2. bölümden bu değişim 2 my karakteri için sarsıcı olmuştur
ben hayat yolun izleyicileri için aynı şeyi diyemiycem.( daha 2. bölümden dizileri saat değiştirdi
![]()
senin övündüklerin dökülürken, bahsetmediğin figüranlarla övünmen ne kadar kearlı olur acaba ?öteki dizide de my karakteleri var hemi de 4 taneher çaıdan karlı çkarım ben my de oynayan bi dolu isim var
ama cihan hükümdarı 2.selimin dizisinin pt 2 ye atarsa kanal d, ab kitlesini eliyle stara verir
![]()
Yakında Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Gününde diye konu gelir, Vadiciler Kanal D binasını yakar.Ne yapmaya çalışıyor bu kanal yuh artık diyorum ya
Nur'a yapılır mı bu
Gültepe fanları amaçlarına ulaştılar diyebiliriz. İnşallah 2 dizi de iyi oranlar alır ne diyeyim.![]()
konuyu aç butonuna tıklarken ki an bedduanı ettin de mi ?Ay iyi ki Hayat Yolunda'nın yorum konusunu ben açtım dizinin başına gelmeyen trajedi kalmadı.![]()
figuranlar derken ???senin övündüklerin dökülürken, bahsetmediğin figüranlarla övünmen ne kadar kearlı olur acaba ?bu arada attı bile
![]()
Bırak şimdi çok fazla beklentin vardı diziden )ne darbesi lohayat yolunda da 2 ; gültepede 4 my oyuncusu var kim kaznırsa kazansın kabulüm
![]()
Tamamen benim uğursuzluğum ek bi şey yapmıyorum.konuyu aç butonuna tıklarken ki an bedduanı ettin de mi ?![]()
işin sonunda 3 tane yerli dzi izlicem onların arasında hayat yolunda yokBırak şimdi çok fazla beklentin vardı diziden )
benim için kötü giden dizi gidişatında iyi bi teselli oldu.Ne yapmaya çalışıyor bu kanal yuh artık diyorum ya
Nur'a yapılır mı bu
Kanal D böyle bir şey yaparsa @yakup09'a affettirir kendini artık.Yakında Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Gününde diye konu gelir, Vadiciler Kanal D binasını yakar.![]()
Gelsin bu dizi alacağı oranlar maksimum 3-4 arası ) elinde sonunda değişcek yani ha şimdi ha başka zaman farketmezişin sonunda 3 tane yerli dzi izlicem onların arasında hayat yolunda yok
ayrıca çok güvenme b karara akşama yenisi gelebilir![]()
çarşamba lider 5 alamıyor o yüzden alacağı oran artık sorun değiGelsin bu dizi alacağı oranlar maksimum 3-4 arası ) elinde sonunda değişcek yani ha şimdi ha başka zaman farketmez
figüranların çıkışı, ana karkterlerin çöküşü, açıklayıcı olmuştur heralde
Ama benim tüm dengem bozuldu şu an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.benim için kötü giden dizi gidişatında iyi bi teselli oldu.![]()
seninkilerin hepsi çöküyor sorun değil bnm içinfigüranların çıkışı, ana karkterlerin çöküşü, açıklayıcı olmuştur heralde![]()